avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi
Forum Activitate vivere

Activitate vivere

Dacă un elev nu poate ajunge la proba de competențe digitale sau lingvistice, din diverse motive, dar susține probele scrise la bacalaureat 2022 și are medie peste 6, atunci el va mai primi diploma de bacalaureat neavând probele de competențe? Cu alte cuvinte: este o condiție obligatorie susținerea tuturor probelor de competențe? Mă refer la bacalaureat 2022. (Elevul poate fi convocat pentru susținerea unor probe eliminatorii la admiterea în cadrul diverselor instituții MAI, MApN sau alte întâmplări neprevăzute)

Vă rog să îmi indicați numărul ordinului, ordonanței, etc.
Mulțumesc mult.
Buna ziua,

Va deranjez cu o intrebare>
Avand in vedere ca plata salariilor la bugetari va fi efectuata pe 30 aprilie 2013 pentru luna aprilie, cf ordonantei ministrului deoarece este pastele ortodox, ce se va intampla cu plata unui concediu medical luat sa zicem pe 24 sau 25 aprilie deoarece statele de plata se fac pana pe 23 aprilie. Azi o colega a fost luata cu salvarea de la scoala ea va prezenta medicalul probabil peste 4 zile ceea ce inseamna ca nu se vor mai putea modifica statele de plata in Revisal, etc... Sa inteleg ca va fi platita luna urmatoare sau deloc?
Buna ziua,
As dori un rapsuns la problema mea
La un credit facut pentru cumpararea unor bunuri de la firma altex,tatal meu a platit timp de 5 ani,iar apoi a ramas fara loc de munca,s-a imbolnavit si s-a operat de cancer,iar in prezent a obtinut o pensie pe caz de boala.De aproximativ un an nu a mai platit creditul,iar acum a primit instiintare de executare silita,mentionez ca nu are nici un alt bun sau venit in afara de pensia pe caz de boala.Ce se va intampla,ii vor pune proprire pe pensie?
Răspuns la discuția Bursa scolara 2012-2013
ionutrizea a scris:

Buna ziua, imi puteti spune si mie daca se acorda bursa de merit sau pentru rezultate bune si elevilor de liceu si ce conditii trebuie sa indeplineasca un elev pentru a beneficia de aceasta bursa? Multumesc anticipat.


Buna seara,
Poate imi puteti raspunde si la intrebarea care e cuantumul acestor burse, inclusiv cea sociala, cine o hotaraste. Ma intereseaza la gimnaziu. Multumesc!
Desi regulamentul zice"tinuta decenta iar parul sa nu impiedice desfasurarea acivitatii scolare" si desi copilul meu are aceeasi freza de un an si jumatate acum mi se impune de dna director tunderea parului. Incotro sa ma indrept si cum sa procedez ?