Buna ziua!
In luna Ianuarie 2010 m-am gandit ca ar fi bine sa-mi platesc impozitul pe masina pe intreg anul ceia ce am si facut.In anul 2011 am zis la fel stiind cati bani trebuie sa dau am mers la plata.Dar cum socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ ...am aflat ca trebuie sa mai dau niste bani restanta de anul trecut deoarece din luna a saptea s-a marit impozitul la masini iar eu chiar de il aveam platit pe tot anul trebuie sa mai dau aceasta diferenta.Intreb acum daca este corect aceasta aplicare retroactiva Ce se intampla cu unul care plateste pe tot anul o taxa dupa care se muta sa zicem in America sau altul care fereasca Domnul decedeaza:Ei apar in continuare datori si ma rog pana cand????Oare o fi mai bene de cei care nu platesc cu anii...ce atata garaba lasam sa se mai aseze legile.X-(
Buna ziua!
Eu tot nu am inteles in ce consta proba invinuirii.Pe ei ii puteti pune la punct chemand in judecata daca aveti martori caci ajunsi in tribunal la bara e posibil sa nu mai recunoasca si aici va pot ajuta martorii.Cei care au semnat si acum spun altceva sunt in capcana ptr.ca ei au mintit ori atunci ori acum
Nu am inteles la ce va referiti cand puneti intrbarea ce optiuni legale.Dvs.ati dori ca aceasta suma sa fie platita intr-o perioada mai lunga sau sa vi se stearga de tot ca aici nu pricep.Daca este un consum demonstrat ....in mod civilizat trebuie platit asa cum fac toti consumatorii cu bun simt din tara aceasta.Eu platesc intre 12 si 14 mil.lei vechi pe luna ptr.ca asta e consumul meu.Nu stiu e mult e putin astea sunt preturile in Romania si astea le suportam.
In cazul dvs.ar mai fi o solutie..... sa va mutati de acolo in alta parte pana se fac iar 200 mil.si tot asa iar atunci cand nu o sa mai incapeti niciunde va puteti muta din tara ca Europa ii mare.Sa auzim de bine.
Dupa cum bag de seama pe tine te intereseza mai mult permisul si nicidecum greseala facuta.Lasa-l dreq de permis ca oricum nu-l primesti inapoi inainte de termen ca nu o fi aia asa de tampiti sa il dea.Sincer imi pare rau si oricum timpul trece si ai sa-l primesti din nou.Dar dak nu ai invatat nimic din asta abia acum e grav.Si e si mai grav si lasa de gandit ca mai sunt asa ca tine chiar pe aici pe forum.Mare pacat.CE SA CONTESTATI MAI FRATILOR??????
Faptul ca s-a incalcat o regula de circulatie care se putea termina cu o nenorocire???Ce sa contestati??Sau trebuia sa moara cineva ca sa dam importanta acestui caz?
ROMANIA TREZESTE-TE !
Ce inseamna am tras de volan....????
Noi conducem si rationam orce miscare.Tragem de volan intr-un gest reflex atunci cand miscarea o ia inaimtea mintii dar nu e cazul aici dupa cum spui.Si eu sunt sofer de vreo 35 de ani si nu am tinut nici odata cu politia.Dar nu uita un lucru ca daca acolo e banda continua aia nu e pusa sa se va da mai bine ci are un anumit scop pe care il stii si nu mai insist.Cele mai multe nenorociri se intampla atunci cand aceste chestii nu sunt respectate.Masina devine un pericol din momentul cand e pusa in miscare.Dar la depasiri si mai ales la linia continua s-au platit multe vieti.Imi pare rau de permisul tau dar nu uita ca viata e mai presus de toate iar tu mai ai vreo douazeci si ceva de zile si ai din nou permis
La cate pacate facem astazi ce mai conteaza.Te poti casatori cu el dar copii trbuie sa faci cu altul.Cu el nu ai voie timp de 33 de ani.Dar banuiesc ca tu stii ce ai de facut,asa ca bafta !