in anul 2003 printr-un contract de inchiriere,am inchiriat imobilul la o firma pe o perioada nedeterminat ,ca si sediu social,apoi firma respectiva si-a incetat activitatea de fapt,(adica nu se mai stie nimic de administrator),eu in tot acest timp primiesc corespondenta la imobilul meu,fie notificari de la fisc etc...si le returnez...Antrebarea este cum pot sa nu mai am de-aface cu firma aceasta care practic nu se ma stie nimic de ea.?,si care ar fi procedura?..va multumesc!
Cand ati cerut certficatul fiscal pentru la notar ca sa faceti actele si apoi cand ati inregistrat actul de vanare/cumparare si schimbarea proprietarului la directia de impozite si taxe, de acolo trebuia sa va atraga atentia ca pe acea adresa e inregistrat si un sediu social de firma.
Faceti o sesizare la onrc sa ceara dizolvare firma pentru ca nu mai are sediul acolo, sau formulati dvs o actiune in instanta. Daca va deranjeaza.
Instiintari de plata pe numele cui? Pe numele dvs sau al firmei?
Multumesc frumos pentru raspunsuri.
Da. E fix problema dumneavoastra si a fostului proprietar sa rezolvati aceasta problema pe cale amiabila sau, daca nu se poate altfel, in justitie. Aici statul (prin anaf) nu are de ce sa se bage.