avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Activitate MsiC

Activitate MsiC

Bună seara! Am și eu o întrebare și doresc un răspuns de la persoane competente. Țin să precizez că vreau să deschidem succesiune după părinți decedați amândoi ,dar casa părintească e a bunicii paterna și ea decedata,tata a avut 3 surori și alea decedate ,bunicul patern a murit în războiul din 1944 si bunica a rămas singură, dar când s au căsătorit fetele dânsei Ie au dat pământ cum se dădea atunci dar acum copiii lor nu recunosc și vor parte la casa părintească, zic ca e dreptul lor de pe bunicii paterni.cum as putea rezolva aceasta problema? As putea la notar sau în instanță?Vă mulțumesc!
Bună ziua! Am autorizatie de constructie anexa si casă, ambele pe o autorizatie ,anunt primaria si isc,platesc taxele si fac anexa ca n am bani de casă, pot face decât recepția la anexă și ptr casă să scot alta autorizație? Menționez casa e pe parter. Peste 5 ani când o fi casă gata și fac recepția finală cei de la isc mă pune sa plătesc penalizări?
Discuție Radiere srl

Radierea unui sediu social ce nu mi apartine.
Buna seara .Va rog daca puteti sa ma învățați cum să procedez în această situație.In 2013 am cumparat un apartament în București și venind mereu înștiințari de la anaf cu dest.o firmă la adresa mea,am mers la oncr sa verific dacă există vreo societate ,am constatat că există un contract de comodat din 2007 făcut de un fost proprietar pe ,perioadă nelimitată. Registrul comertului mi a spus că trebuie să i acționez în instanță .Cum se formulează acea cerere si ce taxe se percep.? Se poate judeca în lipsa mea ? Vä multumesc!
Răspuns la discuția intrebare
Buna seara! În această situație sunt și eu,cum ati procedat si cat au fost taxele?

illuce16 a scris:

in anul 2003 printr-un contract de inchiriere,am inchiriat imobilul la o firma pe o perioada nedeterminat ,ca si sediu social,apoi firma respectiva si-a incetat activitatea de fapt,(adica nu se mai stie nimic de administrator),eu in tot acest timp primiesc corespondenta la imobilul meu,fie notificari de la fisc etc...si le returnez...Antrebarea este cum pot sa nu mai am de-aface cu firma aceasta care practic nu se ma stie nimic de ea.?,si care ar fi procedura?..va multumesc!

Am fost la reg.comertului si mi a zis sa fac o cerere tehnoredactata pentru radierea sediului societatii + o cerere de la ei .Ma ajuta si pe mine cineva cu formularea cererii?!?
george-neagu a scris:

Cand ati cerut certficatul fiscal pentru la notar ca sa faceti actele si apoi cand ati inregistrat actul de vanare/cumparare si schimbarea proprietarului la directia de impozite si taxe, de acolo trebuia sa va atraga atentia ca pe acea adresa e inregistrat si un sediu social de firma.

Răspuns la discuția Buna
Ok,multumesc frumos..Fizic nu ma deranjeaza ,dar mai tarziu sa nu ma afecteze,mã voi trezi cu mascatii peste mine .

trandafir2 a scris:

Faceti o sesizare la onrc sa ceara dizolvare firma pentru ca nu mai are sediul acolo, sau formulati dvs o actiune in instanta. Daca va deranjeaza.

Răspuns la discuția Buna
A firmei

trandafir2 a scris:

Instiintari de plata pe numele cui? Pe numele dvs sau al firmei?

Buna seara! Cum ati rezolvat situatia ca si eu .net confrunt cu asa ceva !

cltgeo a scris:

Multumesc frumos pentru raspunsuri.

Dar eu nu am stiut ca si cumparator ca ar fi existat firma la acest apartament. Cartea funciara a fost ok,nu mi s a adus la cunostinta ca ar exista asa ceva .

george-neagu a scris:

Da. E fix problema dumneavoastra si a fostului proprietar sa rezolvati aceasta problema pe cale amiabila sau, daca nu se poate altfel, in justitie. Aici statul (prin anaf) nu are de ce sa se bage.

Buna seara ! Am cumparat in 2013 un ap in Bucuresti si din 2014 primesc instiintari de la anaf ,vin plicuri si la dest. e trecut firma,eu n am firma,am facut sesizare la anaf dar tot continua in fiecare an.mi au spus sa merg la camera de comert,am mers si de acolo mi au spus ca ei nu pot face nimic,n am decat sa dau firma respectiva in judecata,Pai e problema mea sa fac asta??? Eu vreau decat atat. Sa nu mi mai vina mie somatii! Ce as putea face? S a mai confruntat cineva cu asa ceva ???