avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Activitate elena mituta

Activitate elena mituta

buna seara
As dori sa stiu ce trebuie facut in cazul in care in citatia de la tribunal se specifica ,,cu mentiunea de a depune intimpinare cel tirziu cu 5 zile ininte de termenul de judecata acordat''.
precizez ca este un proces intre asociatia de proprietari si proprietari priviind neplata cotelor de intretinere.
In cazul in care platesc cota de intretinere fara penalitati ce trbuie sa fac sa fac intimpinare . va rog sa-mi dati un sfat. precizez ca nu am avocat,iar citatiile ne-a sosit pe numele ambilor proprietari sot si sotie,iar in acest caz trebuie facute doua intiminari si daca trebuie depuse neaparat de ambii soti.
Buna ziua. Eu si sotul meu am hotarat sa divortam. Vrem repede si cat ne costa?(MACAR APROXIMATIV) Puteti sa am ajutati cu un numar de telefon al unui avocat care sa ne ajute? sau cum se procedeaza mai bine? sa mergem al instanta judecatoreasca sau cu un avocat? Si ce taxe trebuie sa mai platim etc. Multumesc astept raspuns urgent
Buna ziua.
As dori si eu un sfat juridic, sunt data in judecata de asociatia de proprietari pentru neplata cotelor de intretinere cit si pentru penalitatiile asociatiei si fondul de reparatii. Precizez ca mi-au dat toate actele doveditoare in copii dupa toate listele de plata fisa de cont procese verbale ale AGP privind aplicarea penalitatilor.
Intrebare. daca platesc cotele de intretinere fara penalitati pina la data procesului pot dispune de scutirea platii penalitatiilor(legea 175/2010)?si daca mai este nevoie sa mearga procesul in continuare, ce trebuie sa duc la tribunal doveditor pina la inceperea procesului care este pe 31 ian 2011
Am aflat mai exact ce scrie in contractul de vanzre cumparare;
-subsemnatii; vazatorul(oarecare) ,cumparatorul (fiul casatorit )si procurator de fonduri(mama) .Eu(mama) declar ca donez fiului meu suma ce reprezinta pretul acestei cumparari. Donatia, se face cu scutire de raport eu donatoarea avand 3 copii (bani provin din mostenirea tatalui dar nu se specifica in contract)
Intrebare: Acum sotia are dreptul la imobil, partaj? Precizez ca aceasta vanzare-cumparare a avut loc in timpul casatoriei,
Va rog sa ma ajutati!!!! spuneti -mi daca sotia are dreptul la proprietate (imobil)daca pe actul de vanzare cumparare scrie ca banii provin din mostenirea tatalui?? precizez ca, cumpararea ap. a fost dobandit in timpul casatoriei. alt aspect este ca avem un copil impreuna inca nu a intervenit custodia, precizez ca sotia a parasit domiciliul conjugal cu copilul ,eu fiind de acord sa il i-a .ajutati-ma cu un sfat ce trebuie sa fac:(:(. inca nu am intentat divort,dar nici ea. Va multumesc anticipat.:(:">
Buna ziua. am un angajat care ar dorii sa se pensioneze anticipat si nu stiu sigur daca este legal sa-i fac incetare de contract de munca fara sa stiu exact. Este nascut in anul 1953 luna apilie si s-a angajat in anul 1971 cu gr2 de munca pana 1975 luna iulie cand si_a schimbat incadrarea si pana in prezent nu avut nici o intrerupere , ar avea 39 de ani si o luna in campul muncii. astept un raspuns MULTUMESC
Răspuns la discuția bilant 2009
am resuuuuuuuuuuuusitttttttt
=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D> cu adobe acrobat 9 pro l am gasit si pe acesta gratis ;) va multumesc pentru sfaturi =D>:D:D:D:D:D:D
tot nu merge. dar este diferneta intre adobe reader si adobe acrobat?
This document enabled extended features in Adobe Reader. This document has been changed since it was created and use of extended features is no longer available. Please contact the author for the original version of this document . Asa imi apre cand deschid documentul si nu pot sa lucrez, nu pot sa fac nimic. Please HEELP
Discuție bilant 2009
va rog ajutati-ma :( nu pot lucra in pdf bilant 2009,am incercat toate modalitatile, precizez ca pc are xp sp2 si adobe 9.3, dar nu este conectat la net, cum ma descurc??? ajutor mai precizez ca nu merge sa lucrez in el spune ca este un document extensie si nu e available si sa luam legatura cu cei care au facut documentul