avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Activitate silaghiremus

Activitate silaghiremus

Buna ziua.
Doresc sa va intreb daca un conducator auto profesionist(sofer de tir) incadrat in munca la o firma din Romania poate sa conduca un camion care este inmatriculat intr-o alta tara din UE.
Multumesc.
Buna ziua.
In urma unei concedieri disciplinare am contestat si castigat in instanta procesul avand in acest sens o hotarare definitiva si irevocabila.
Este necesar sa se investirea cu formula executorie acesata hotarare pt a putea beneficia de drepturile cuvenite si daca raspunsul este "DA" care este termenul legal de acordare a investirii din momentul depunerii ei.
Multumesc.
Buna ziua.
Doresc sa interb daca contravaloarea bonurilor de masa se includ in sumele pe care angajatorul trebuie sa le plateasca in cazul in care un angajat a contestat si a castigat in instanta o decizie de concediere disciplinara.
In data de 07.10.2009 am fost concediat iar in 17.01.2011 am primit sentinta definitiva din care rezulta ca firma angajatoare este obligata la plata salariilor si altor drepturi cuvenite.
Mentionez ca pana la data concedierii primeam aceste bonuri de masa.
Multumesc.
buna ziua.
intrebarea mea este daca pe perioada concediului de odihna se poate sa primesc decizia de concediere care urmeaza sa intre in vigoare incepand cu prima zi lucratoare?