buna ziua.
intrebarea mea este daca pe perioada concediului de odihna se poate sa primesc decizia de concediere care urmeaza sa intre in vigoare incepand cu prima zi lucratoare?
Banuiesc ca va referiti totusi la preavizul de concediere, preaviz care incepe in prima zi lucratoare..si nu la decizie. Daca ar fi vorba de decizie, ar insemna ca preavizul v-a fost acordat in perioada in care sunteti in CO, si nu ar fi legal. Concret, daca v-a fost comunicat ca de la 1 martie (data la care ar fi trebuit sa reveniti din co) sunteti in preaviz de concediere si contractul inceteaza dupa 20 zile lucratoare, atunci e ok. Dar daca va este comunicat ca de la 1 martie inceteaza contractul, atunci nu e ok...:confused:
Preaviz
violeta iuliana
la data de 09.02.2010 am primit preaviz de 20 zile pe perioada 09.02.2010 - 06.03.2010 (deci un numar de 19 zile nu 20 zile ,data de 06.03.2010 este simbata ... (vezi toată discuția)
Concediu si preaviz
Paleata
buna ziua., am fost trimis in co perioada in care la un moment dat mi s-a transmis preavizul cu decizia de desfacere a contractului individual de munca. ... (vezi toată discuția)