avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Activitate simona-maria

Activitate simona-maria

Răspuns la discuția plangere ocpi - refuz intabulare
pandeabadea@yahoo.com
Răspuns la discuția plangere ocpi - refuz intabulare
Buna ziua va rog sa imi spuneti si mie cum ati formulat plangere impotriva OCPI si unde ati depus-o deoarece mai mult ca sigur asta ma asteapta si pe mine .Si eu am achizitionat un imobil de la banca cand am fost sa-l intabulez mi-sa cerut dovada achitarii taxei de transfer.Va rog invatati-ma pasii pe care ar trebui sa-i fac.Multumesc anticipat.

Buna ziua! Am cumparat un bun imobil de la o banca mi-sa eliberat ACTUL DE ADJUDECARE urmand sa-l intabulez pe numele meu.Cei de la cartea funciara mi-au spus ca trebuie sa aduc chitanta precum ca a fost achitata taxa de transfer proprietar.Intrebare :Cine plateste taxa de transfer de proprietate?
Răspuns la discuția VREAU SA DIVORTEZ
se poate cita paratul prin publicitate chiar daca el nu a avut niciodata domiciliul in Rom.?Cam cat ar putea fi onorariul unui avocat ptr. divortul meu?
abcd
Buna seara!Am imprumutat o persoana cu un contract notarial pe persoana fizica. Eu banuiesc ca nu ar avea nici un bun pe numele lui .dar este asociat intr-un srl.! Firma ce detine bunuri.!As putea sa-i trag la raspundere si ca persoana juridica? :"> sau sa cer ca aceasta persoana sa fie trasa la raspundere penal? :"> In contract este trecuta o clauza precum ca datoria este transmisibila mostenitorilor .