Cui ar trebui sa ma adresez pentru o reclamatie cu privire la un vecin care are o camera de supraveghere montata la usa si indreptata catre holul etajului de bloc?Practic ne spioneaza nu mai avem intimitate,e vorba de 20 de familii.Am facut sesizare la primarie si au spus ca nu e de competenta dinsilor .
ce poate sa pateasca o pers. care a dat o declaratie falsa la notar cu privire la o constructie fara autorizatie ca ar fi executat-o acum 2 ani(se prescrie fapta dupa 2 ani) cind el a facut lucrarea acum 4-5 luni??//
locuiesc la un camin de nefamilisti as vrea sa stiu de acordul la citi vecini am nevoie pentru a lua 1 m2 din capatul holului eu locuind la capatul palierului fara a astupa aerisirea holului si iesirea pe balcon sau scara de incendiu?din 23 de vecini+subsemnatul am acordul scris la 21 de vecini. ceilalti 2 nu vor sa-mi dea acordul.in capatul celalalt al palierului este aceeasi poveste si la respectivul vecin au fost de acord,probabil de frica nu stiu.este de etnie roma vecinul din capatul celalalt. ma poate lamuri cineva?
daca sunt in litigiu cu proprietarul imobilului unde locuiesc ma poate amenda primaria sect. 2 buc. pentru constructia unui perete de 2/2 metri pt. ca nu am autorizatie de constructie? de acordul la citi vecini am nevoie pentru constructia peretelui in capatul la un hol de camin de nefamilisti{locuiesc in capatul holului si am luat 2 metri patrati din hol}?va multumesc care cunoaste bine legea si vrea sa ma lamureasca.