Cui ar trebui sa ma adresez pentru o reclamatie cu privire la un vecin care are o camera de supraveghere montata la usa si indreptata catre holul etajului de bloc?Practic ne spioneaza nu mai avem intimitate,e vorba de 20 de familii.Am facut sesizare la primarie si au spus ca nu e de competenta dinsilor .
Despre ce intimitate vorbiti dvs. pe holul etajului?
In vara trecuta ne-am hotarat sa ne izolam blocul (termosistem). Totul hotarat de proprietari in adunare de bloc, ma rog tot dichisul, insa in momentul in care au trebuit montate schelele in dreptul ap. 2, ne-am lovit de protestul vehement al proprietarului de la et. 6 care, ca si dvs. chipurile meseriasii ii violau intimitatea (chiar in conditiile in care balconul respectivului propriatar era prevazut cu glasvant, iar prin interior perdele...) Carcotasul de fapt nu a dorit sa-si faca izolarea apartamentului si nu din lipsa de bani, ci " asa de-a dracu' , nu lucrez cu golanii astia..."
Dar ca sa fiti impacat cu aceasta situatie, puteti apela la autoritati, insa, acum cand camere de luat vederi se pot monta unde nici prin gand nu-ti trece, cred ca demersul dvs. va fi zadarnic...
Dar la intrarea in bloc ar fi utila o camera de supraveghere ca tot se fabrica interfoane video cu functionare continua?
Ca o completare la cele spuse, dati o cautare in forum pentru ca s-a mai discutat aici acest topic, poate gasiti informatii suplimentare.
Domnule jurist,
Mai bine ati raspunde pe ce se bazeaza instanta de judecata (baza legala), altfel discutam "discutii". Daca stiti, supuneti-ne si noua, daca nu...
Camera de supraveghere
betton
ce pot face in situatia in care un vecin a montat o camera de supraveghere in spatiul comun (casa scarilor)? mentionez ca aceasta camera este indreptata spre ... (vezi toată discuția)