avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Activitate yummtigress

Activitate yummtigress

Răspuns la discuția schimbare IF în II
Buna seara izabela. M-a atras poza ta deosebita si apoi am intrat si ti-am citit
intrebarea, afland astfel ce te intereseaza. Nefiind de specialitate, nu iti pot raspunde exact la intrebarea ta. Intre timp mi-au venit idei pe care ti le impartasesc si pe care ( daca doresti ) le poti pune in practica cand vei afla daca poti sa treci din Intrepr.Familiala in Intreprindere Individuala. Iata cum as proceda eu: as angaja Fete, nu baieti pt.spalatoria de masini, deci domnisoare cu fata si corp atragatoare care sa spele masinile in costume de baie, cate 2 sau 3 fete sa spele fiecare masina +/- fond muzical, iar tu sau alta persoana sa le fotografieze si/sau filmeze in acest timp iar apoi sa-ti faci SUPER Reclama cu acele fotografii si filmulete, iar daca iti mai faci si 1 site pe internet cu spalatoria auto executata de Domnisoarele Sexy, o sa castigi mai multi bani
( fara sa pierzi/fara sa risti nimic ) decat din comertul cu amanuntul; eventual chemi si 1-2 posturi de TV si 1-2 redactii de ziare si ti-ai asigurat si Reclama si Profiturile! Eu asa as proceda.
Sa-mi scrii te rog cand faci spalatoria auto sa ma tii la curent cu vestile tale. Cand ai timp si chef de aer si apa curate, nepoluate, de brazi si de peisaje de vis, te astept la mine, la munte, la Busteni.
Iti doresc numai bine, Mutli Bani si SUCCES.
Buna ziua Doamna/Dra Avocat Doinita Stingaciu, Cu tot respectul, va multumesc pt.ca ati dat atentie intrebarii mele, dar nu mi-ati raspuns la ce am intrebat eu si nu mi-ati spus nimic nou; ce mi-ati scris exista ca informatie si pe situl si siturile Registrului Comertului. Sa stit ca daca un utilizator al acestui site si forum pune aici o intreabare, inseamna ca nu i-a gasit inca raspunsul in alte parti, cum ar fi de exemplu situl Reg.Comertului, iar pe de alta parte acel utilizator neavand un job si nici venit asigurat din care sa-si poata plati drumurile dus-intors ( cu trenul sau cu maxi-taxi ) spre si dinspre Registrul Comertului doreste sa afle de pe acest site si forum raspunsuri la intrebarile sale pentru a nu fii nevoit sa cheltuiasca bani pe drumuri spre ghiseurile Registrului Comertului din alte localitati departe de domiciliul sau. Internetul si telefonul le folosim sa ne faca viata mai usoara si eventual mai ieftina, daca nu le aveam pe acestea, mergeam personal sa stau la cozi interminabile si sa risc sa nu ajung la timp, in timpul programului cu publicul al Registrului Comertului, iar dupa cum stiti si Dvs.: time is money, timpul inseamna bani. De aceea, DACA vreti sa (ma) ajutati, Va Rog Frumos si pe Dvs. si pe oricare alt Domn/Doamna/Domnisoara Avocat sau Consultant Financiar/Fiscal/Juridic sa raspundeti atat la intrebarile mele cat si la cele ale altor utilizatori romani, GREU INCERCATI care SE STRADUIESC SA SUPRAVIETUIASCA DECENT SI LEGAL in Tara Lor Prorpie unde AU STUDIAT MULTI ANI, investind Efort intelectual, Timp, Energie, Bani si Sanatate in speranta unui trai decent si a unui job decent, pe care INCA nu le-au gasit. Haideti sa NE AJUTAM IMPREUNA Daca Vrem sa miscam ceva in sensul bun, caci Prosperitatea FIECARUI ROMAN ridica la propriu TARA ASTA si ne ajuta pe noi toti. Sper sa-mi dati dreptate si sa procedati in consecinta. Eu, cand pot, ajut pe oricine, in orice fel, asa sa-mi ajute Dumnezeu. Si ma rog pentru toti romanii si pentru tara acesta, A NOASTRA ! Va urez o zi frumoasa si o saptamana excelenta, asa cum imi doresc si mie. Cu stima si incredere in Dumnezeu, in toti oamenii si in Dvs., toti cei care de pe acest site puteti sa oferiti raspunsuri utile mie si celorlalti utilizatori, va multumesc si va astept raspunsurile cu nerabdare. Numai bine.
Răspuns la discuția PFA AUTORIZATIE
Buna ziua, am observat ca inca nu ati primit raspuns la intrebare. Nu sunt ( inca ) de specialitate, dar citind forumul acestui site si vazand raspunsurile la intrebari, presupun ( si ramane sa verificati Dvs. la Reg.Comertului de oriunde din tara, ce va spun eu acum sau eventual sa platiti o consultatie juridica in acest sens ca sa va convingeti cum e mai bine pt.Dvs. ) ca e mai indicat/recomandat din mai multe puncte de vedere ( fiind in avantajul Dvs. ) sa desfasurati activitatea de mai sus ca Intreprindere Individuala, si nu ca PFA. O zi frumoasa va urez si SUCCES.
1]-Daca locuinta e considerata/declarata de proprietarul ei drept "Casa de vacanta", ce acte/aprobari ii trebuie acestuia sa poata desfasura in ea, in mod legal, activitati de cazare/inchiriere pe termen scurt sub forma:
a) de PFA ?
b) de intreprindere individuala ?

2]-Aceeasi intrebare, daca aceasta e considerata/declarata de proprietarul ei drept "Pensiune",
a) ca PFA?
b) ca intreprindere individuala ?
Va Multumesc anticipat pt.raspunsurile Dvs. si Va Dedic melodia+videoclipul COSAS DE LA VIDA -1997- EROS RAMAZZOTTI TINA TURNER official, de pe youtube
Răspuns la discuția Una pe zi!
Domnule tudorvaleriu, ca Doamna si Domnisoara si ca user ( inca nu colega ), Va Multumesc pentru dedicatie si Va Dedic Cu Drag, Dvs.si tuturor celor care utilizeaza acest site si forum si echipei acestui site, melodia si videoclipul COSAS DE LA VIDA -1997- EROS RAMAZZOTTI TINA TURNER official ( pe youtube ) si Va invit cu Drag la Munte la Busteni, la aer si apa curate si nepoluate, sa va reincarcati bateriile.
Activit.deTraduceriSiTranslatorCaPFA,laCeCodCAENseIncadreaza siCeActe/CalificariSeCerPtEa?VaMultumescFrumos,Anticipat,pt.Ea.
Activit.deProductie+ComercializarePicturaProprie(+aAltorPictori)CaPFA, laCeCodCAENseIncadreazasiCeActe/CalificariSuntNecesarePtEa?VaMultumesc,anticipat,pt.Rasp.Dvs.
Activit.deCazare/InchiriereInRegimHotelier,LaDomiciliulMeu,PeDurataScurta,CaPFA,laCeCodCAENeIncadrataSiCeActe/CalificariSeCerPtEa? VaMultumesc Frumos Anticipat pt.Rasp.Dvs.
Activit.deVideoChat,caPFA,laCeCodCAENeIncadrataSiCeActe/CalificariSeCerPtEa? VaMultumescFrumos si Anticipat,pt.Raspuns.
Dle Av. Zaharia, Va Multumesc Frumos Pt Rasp Dvs.; Unde Va Pot Gasi Pt Consultatii Juridice? Va Multumesc Anticipat Pt Raspuns. O zi frumoasa va urez.