Vă rog să-mi spuneti,dacă se poate schimba o Intrprindere Familiară în Intreprindere Individuală?? Mentionez,că functionăm ca IF din ianuarie a.c. comert cu amănuntul si as vrea să mai fac si altceva pe langă această activitate,dar trebuie să fac angajări.
Mai exact avem un bar,iar în curte as vrea să fac o spălătorie de masini,pt care trebuie să angajez băieti,cum să procedez???:-/:help:
Multumesc anticipat!
Buna seara izabela. M-a atras poza ta deosebita si apoi am intrat si ti-am citit
intrebarea, afland astfel ce te intereseaza. Nefiind de specialitate, nu iti pot raspunde exact la intrebarea ta. Intre timp mi-au venit idei pe care ti le impartasesc si pe care ( daca doresti ) le poti pune in practica cand vei afla daca poti sa treci din Intrepr.Familiala in Intreprindere Individuala. Iata cum as proceda eu: as angaja Fete, nu baieti pt.spalatoria de masini, deci domnisoare cu fata si corp atragatoare care sa spele masinile in costume de baie, cate 2 sau 3 fete sa spele fiecare masina +/- fond muzical, iar tu sau alta persoana sa le fotografieze si/sau filmeze in acest timp iar apoi sa-ti faci SUPER Reclama cu acele fotografii si filmulete, iar daca iti mai faci si 1 site pe internet cu spalatoria auto executata de Domnisoarele Sexy, o sa castigi mai multi bani
( fara sa pierzi/fara sa risti nimic ) decat din comertul cu amanuntul; eventual chemi si 1-2 posturi de TV si 1-2 redactii de ziare si ti-ai asigurat si Reclama si Profiturile! Eu asa as proceda.
Sa-mi scrii te rog cand faci spalatoria auto sa ma tii la curent cu vestile tale. Cand ai timp si chef de aer si apa curate, nepoluate, de brazi si de peisaje de vis, te astept la mine, la munte, la Busteni.
Iti doresc numai bine, Mutli Bani si SUCCES.
Apel 112
cristian16ian
Bună ziua,
Ieri am avut parte de o întâmplare mai puțin plăcut și as dori sa știu dacă se poate face ceva în aceasta privința. Eram în fata ... (vezi toată discuția)