avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cat costa in total verificarea, rezervarea numelui de ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cat costa in total verificarea, rezervarea numelui de PFA + infiintare PFA?

Cat Costa, acum, in februarie 2010, In Total Verificarea, Rezervarea Numelui De PFA + Infiintare de PFA ?
Cel mai recent răspuns: yummtigress , utilizator 12:15, 27 Februarie 2010
Daca este vorba numai de taxe si impozite ( nu si de costuri colaterale/ deplasari, asistenta etc.), sub 300 de RON.
Daca veti lua in calcul si obtinerea intregii documentatii necesare prevazute de art.6 si 7 din L.300/2004, atunci veti putea depasi aceasta suma cu mai mult sau mai putin, fct. de unele "costuri personalizate"/ de ex. certificatele medicale ale persoanei fizice si/sau ale membrilor asociatiei familiale, dupa caz (vedeti actele cerute din prevederea mentionata).
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Februarie 2010
ContSters36411, utilizator
Dle Av. Zaharia, Va Multumesc Frumos Pt Rasp Dvs.; Unde Va Pot Gasi Pt Consultatii Juridice? Va Multumesc Anticipat Pt Raspuns. O zi frumoasa va urez.
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Februarie 2010
ContSters20980, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe e-onrc mult prea mari !! certificatul digital nu prea ajuta themasterpc themasterpc Buna ziua, Nu as vrea sa incep cu \"traim in Romania si asta ne ocupa tot timpu'\" , dar nu pot altcumva. Cum este posibil ca taxele pentru cererea de ... (vezi toată discuția)
Infiintare p.f.a ContSters236592 ContSters236592 Buna seara, am un s.r.l pe domeniu imobiliare insa ma tot gandesc sa trec pe P.F.A. Care sunt taxele, cotizatiile pt. P.F.A? si i-mi trebui un anumit curs ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de somaj si deschidere pfa bebelik bebelik Buna seara,de profesie sunt asistent medical,doar ca de la 15 februarie am intrat in somaj.Vreau sa-mi deschid un PFA pt prestari servicii la un centru de ... (vezi toată discuția)