Buna ziua am o întrebare .Am montat un cort evenimente pe terenul meu pe care îl închiriez la pers fizice ,iar ei își aduc ce firma de catering doresc pt a le organiza evenimentul.Am făcut la primărie o cerere prin care am solicitat să îmi calculeze o taxă pt perioada evenimentului că am montat cortul , însă nu mi-au dat nici un răspuns.Ce trebuie sa fac.Eu plătesc impozit la ANAF pentru tine declarația unica pt că am închiriat cortul .Primăria trebuie sau nu să îmi calculeze o taxă ?,Va mulțumesc.
buna ziua am montat un cort de nunti pe terenul meu proprietate dar fara CF DOAR AM UN ACT DE VANZARE CUMPARARE ,as dori sa stiu daca pt constructie cort am nevoie de autorizatie de constructie de la primarie,si daca da pot obtine certificat de urbanism pt constructie provizorie doar cu actul de vanzare cumparare .VA MULTUMESC.
BUNA seara am primit o instiintare de la CNADNR ca trebuie sa platesc o autorizare de 2700lei si apoi o taxa anuala de 1200lei precum ca intru din DN10 in restaurant tin sa precizez ca acolo locuiesc impreuna cu parintii la parter este restaurantul iar la etaj locuim noi.Am contestat amenda insa instanta a spus ca trebuie sa platesc amenda nu mi-i se pare normal ca pe poarta care intru in casa mea,proprietatea mea sa platesc o taxa ,au umblat si la cel mai butic pe zona si au amendat care se afla pe DN,am fost amendata in baza art .46(1) din OG43/1997 republicata si amenda a fost de 4000lei in baza art 61(1)lit.a din OG43/1997.La acest art am vazut ca amenda maxima este 2000lei .Va rog ce pot sa fac,chiar trebuie in curtea mea sa platesc autorizatie ,am vorbit toti patronii am face o petitie la avocatul poporului ce trebuie sa facem ,sunt firme care se vor inchide din acest motiv.Va multumesc.
sa fiu mai inteleasa am avut procesul pe rol de cateva luni iar pana s-a judetat si am cerut suspendare provizorie am avut poprita pensia cu 230lei /luna eu consider ca banii ar trebui sa i recuperez daca instanta a dat ca toata suma pt care am fost executata este prescrisa va multumesc
buna ziua am si eu o intrebare ce trebuie sa fac sa recuperez sumele oprite din pensie de executor ,daca instanta a respins executarea silita si a admis prescriptia va multumesc
instanta a respins executarea silita a sumei si a considerat ca este prescrisa,ce trebuie sa fac eu acum sa obtin banii care au fost opriti din pensie, sunt 1200 lei va multumesc
la dosar este depus contractul incheiat in 2006 care a fost pe 4 ani deci pana in 2010,nu este valabila aplicarea Decretului 167/1958 si sa cer prescriptia extinctiva deoarece ei nu au dat in judecata in termenul legal de 3 ani ,daca aveam vreo datorie.firma recuperatoare este EOS FINANCE UN CREDIT CU BULETINUL.
buna seara am si eu o problema am avut un contract incheiat in 2006 achitat in 2009 din cate stiu am achitat toate ratele ,in 2014 am primit o instiintare de executare silita, am facut contestatie la executare dar cerut expres ca solicit presciptia extinctiva am spus doar potrivit legii 167/1958 termenul de dare in judecata de 3 ani s-a prescris.Acum instanta cere sa depun situatia ratelor achitate potrivit graficului de esalonare lunar,situatia debitului neachitat urmand sa comunic care este ultima luna in care nu am inteles ca trebuie achitat.eu nu mai nici un act de atunci as vrea sa imi spuneti ce sa fac si cum trebuie sa formulez pt a cere aplicarea prescriptiei extinctve.va multumesc
multumesc,deci sa inteleg ca nu e nici o problema ca nu am avut platite contributiile la stat?
buna seara am o intrebare am fost angajata pana in ianuarie la o firma care este in faliment si de la 1 februarie sunt angajata pe o noua firma eu ar trebui sa nasc in august continuitate am mai mult de un an problema este ca nu am platit cas-ul pe firma in faliment doar pe cea noua ,pot obtine indemnizatia ?daca nu pot sa platesc diferenta din urma prin banca si cum va miltumesc