avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Activitate T.Vle

Activitate T.Vle

Puteti cere calculul retroactiv al probelor biologice,cheltuieli pe care le suportati Dvs.Bine este sa luati legatura cu un avocat specializat.
Indiferent de cetatenie,ne supunem legilor in vigoare ale statului pe teritoriul caruia pasim.Permisul poate fi suspendat 1-3luni daca la testul etiloscop, respectiv probe biologice nu a sarit 0,4etilotest 0,8 la sange.atunci e penal,se risca anularea.Daca nu e penal,il veti recupera de la organul emitent dupa perioada suspendarii.
Răspuns la discuția condus fara permis
Legea spune ca se poate sustine examenul in vedera obtinerii permisului de conducere,la Dvs.nu e vorba de anulare ca nu aveati permis,conform art 64,dreptul de a conduce se suspenda pe o anumita perioada de obicei perioada de suspendare.Face-ti o cerere la comandantul rutierei pe raza careea locuiti insotita si de hotararea judecatoreasca,apoi mult succes si drumuri bune=D>
Dupa art.87 alin.1 am primit un an cu suspendare,dupa analizarea actelor dosarului constata instanta ca dintr-o eruaremateriala evidenta a omis sa aplice pedeapsa accesorie a interzicerii drepturilor prevazute de art.64 lit.a 2-a si lit.b Cod penal.
Pentru aceste motive dispune:
Conform disp.art.195 C.p.p indreapta eruarea materiala din dispzitiv,in sensul ca dupa paragraful nr.1 introduce paragraful nr.2 cu aplicarea pedepsei accesorii conform art.64. Paragraful nr.3 va fi modificat in sensul suspendarii conditionate a pedepselor in loc de pedepsei.Motivarea sentintei va fi in sensul omisiunilor prezente.
Se intelege ca ambele pedepse sunt cu suspendare,deci nu-mi interzic dreptul de a conduce si nu se face referire la anularea permisului de conducere1?
Cu deosebit respect va rog sa ma lamuriti in aceasta dilema si cum e cu suspendarea pedepsei conform art.64.Multumesc anticipat