avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Activitate mr.stefy

Activitate mr.stefy

Răspuns la discuția mostenire
va rog sa imi spuneti daca trebuie sa impartim si terenul
MULTUMESC
Răspuns la discuția mostenire
multumesc mult pt raspuns
terenul nu l-am cumparat , este zestrea sotului de la parintii lui
Discuție mostenire
buna seara
in primul rind vreau sa stiti ca nu am copii si de curand sint vaduva
averea mea consta in;;1casa pe care sotul meu amostenito de la parintii lui prin testament si 1 casa pe care am facuto inpreuna si 1ha paman tot de la socri
la succesiune ce se imparte cu cumnatele din cele de mai sus?
cat imi va ramine mie si catvor lua ele?
impartim si pamantul?
MULTUMESC
Discuție mai am dreptul?
buna ziua
domnilor avocati,am si eu o nelamurire; ;parintii mei au decedat de 20 de ani si la ambele succesiuni eu am renuntat la partea mea in favoarea fratelui meu care a ramas in curtea parinteasca ,din pacate a decedat si fratele si desi a trecut ceva timp nu am fost chemata la succesiune(nu are copii),Ieri am aflat ca sotia lui a facut succesiunea singura
Intrebarea mea este daca trebuia sa fiu prezenta si daca DA cum a facut fara mine ?(sint f f sigura ca testament nu a avut)
Răspuns la discuția succesiune nedesbatuta
testamentul e de mai multe feluri ?(ma scuzati ca insist dar nu stiu)
daca notarul a scris la masina si tata a pus dedegetul inseamna ca e olograf ?
daca nu e in regula se poate ataca testamentul?
MULTUMESC mult ....f.f.f. mult:"
Răspuns la discuția succesiune nedesbatuta
multumesc pentru raspunsuri, asa am sa fac....
as dori sa va mai intreb ceva : un testament ca sa fie valabil cum trebuie sa fie?
tata a lasat fratelui nostru un testament pe care a pus degetul desi stia sa scrie si sa citeasca .......
buna ziua
am si eu o problema si va rog sa ma ajutati.....in urma cu 10 ani fratele meu amurit si a ramas sotia lui(nu au copii) nu am fost chemata la succesiune,insa alta este problema....sintem 3 frati si avem terenul pe acelasi titlu (al lui tata) noi am vrea sa despartim acest teren (3 ha )fiecare la numele lui pentru ca parinti nu mai avem insa sotia fratelui mort care a ramas in curtea parinteasca are CM in care scrie ca este unica mostenitoare a decedatului .Fratele nostru a aVUT TESTAMENT DE LA TATA PE MOBILE SI IMOBILE INSA NORA NU ESTE TRECUTA IN TESTAMENT INSA EA SE CREDE STAPANA PE TOT
1. CUM SEPARAM ACEST TEREN PE CARE IL MUNCIM SI INGRIJIM FIECARE DAR NU AVEM LA NUMELE NOSTRU NIMIC,
MULTUMESC PENTRU RASPUNSURI