!.Pretentii creante!
2. In prima instanta, la Judecatorie, am fost obligata la plata acelor sume, cu un termen de gratie de 6 luni.Hotarare supusa recursului!
3.Instalatia de apa nu este obligatoriu de schimbat! Intre timp am vorbit cu furnizorul de utilitate! Nu s-a depus nici o cerere de de schimbare de instalatie. Pe partile comune ei raspund, sau firma angajata si agreata de ei. E de fapt presiune pusa asupra mea. La Judecatorie, in aceea faza, am primit ajutor public judiciar prin acordare de avocat din oficiu. Incheierea din sala de consiliu cu privire la acest lucru s-a comunicat doar baroului de avocati. Eu am stat linistita acasa, neprimind nici un fel de citatie, nici un fel de rezolutie, sau hotarare, am crezut ca s-a suspendat procesul, pt ca 2 ani asociatia nu a vrut sa depuna actele contabile. Avocatul numit, s-a prezentat si , fara sa ma contacteze in vreun fel, a luat decizia de a recunoaste in numele meu sumele datorate! Asta e! De acum doar ce stiu eu si dvs. ma mai poate salva! E nevoie de audit financiar-contabil. Nu cred ca avocatul din oficiu nu a dormit noaptea dn cauza mea! Dar eu da!
Cu inca multe multumiri, si scuze pt incoerenta, dar sunt cumplit de obosita si de plansa.
Sunt in litigiu cu asociatia de proprietari din care fac parte.
In data de 14.06 urmeaza al doilea, si probabil ultimul termen de recurs. Astazi am fost informata de catre seful de asociatie ca sunt decisi sa schimbe tevile de apa rece, si pe mine sa nu ma mai branseze, cu toate ca nu exista inca o hotarare judecatoreasca definitiva. sS folosesc de vechimea tevilor, care cica ar fi imperios necesare sa fie inlocuite. In prima instanta mi s-a dat un termen de gratie pentru plata datoriei de 6 luni. Au voie sa ma debranseze de la o utilitate atat timp cat suntem in proces? Si daca nu, si totusi o fac, ce cai de aparare am?
Cu multumiri
In data de 07.02.2012 am depus la Judecatoria Brasov o actiune de recurs impotriva unei sentinte civile, in materie de pretentii; in fapt este vorba de un proces cu Asociatia de proprietari din care fac parte, eu avand calitatea de parat. La depunerea cererii de recurs nu mi s-a cerut nici o taxa de timbru. Astazi am primit citatia pentru recurs, unde am fost instiintata ca trebuie sa achit o taxa judiciara de timbru in valoare de 226,47 lei si timbru judiciar in valoare de 3 lei, sub sanctiunea anularii recursului. Suma in litigiu este de 5699 lei. Sunt informata prin citatie ca pot formula cerere de reexaminare impotriva modului de stabilire a taxei mai sus mentionate in termen de 3 zile de la prezenta comunicare t. Ma poate ajuta cineva cu compunerea respectivei cereri de reexaminare, sau cu un sfat? In prezent nu lucrez, nu am nici un venit, deci practic nu am de unde depune aceea taxa de 226,74 lei, si mai am si un minor in intretinere
ce inseamna "C.E.R." de sub numele presedintelui?
sigur? am avut un avocat numit din oficiu, care initial mi-a spus ca termenul curge din data de 17 ianuarie. a revenit si s-a corectat, dar parca tot teama mi-e, pt ca 32 ianuarie ar fi atunci ultim zi de depunere
am primit in data de 24 ianuarie 2012 (data postei) o sentinta civila cu drept de recurs in 15 zile de la comunicare. Pe sentinta mai apare o data, dupa semnatura presedintelui, C.E.R 17. ianuarie 2012 (nu stiu ce inseamna). Care data o iau in calcul pentru depunerea cererii de recurs?
in urma unor contraziceri cu conducerea (ilegala, de altfel) a firmei, am obligata sa-mi iaun tot concediul de odihna aferent anului 2010, sub amenintarea ca inca nu sunt concediata.precizez ca lucrez la aceeasi firme de peste 19 luni, iar cel care m-a trimis in concediu a fost doar 4 luni angajat in postul de director al acesteia. patronul este de origine italiana, e stabilit temporar in anglia, are in brasov 5 firme, iar cel care m-a trimis in concediu nu are in acest moment nici macar o imputernicire de a semna vreun act juridic in numele acestuia. ne prea stiu ce sa fac, avand in vedere ca am reactionat sub imperiul spaimei -am 45 de ani si 22,5 vechime in munca - practic cererea ce concediu de odihna nu este legal semnata de vreun sef. maine exista posibilitatea sa acumulez cele 3 zile de "nemotivate". inca mai am timp sa ma misc, dar nu stiu in ce directie.