avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Activitate ursuletul75

Activitate ursuletul75

ASOCIATIE DE PROPRIETARI
DOSAR DE RECUPERARE DEBITE
Buna ziua,sunt mandatarul unei asociatii de proprietari si am un proces cu un datornic,am inceput in septembrie 2011 si sunt la al III-lea termen inca.De atunci pana acum (ian 2012)locatarul a mai acumulat datorii asa ca vreu sa schimb cererea de judecata initiala , intrebarea este:
Se poate schimba?daca da care este articolul,legea pentru aceste schimbari de pretentii?
Eu ma pregateam sa duc o cerere de modificate dar cineva mi-a spus ca gresesc.LAMURITI-MA VA ROG
Răspuns la discuția DREPTUL LA MOSTENITE
Va multumesc
Tatal nostru a murit acum 3 ani ,suntem trei copii si bineintele mama.Tata mai are dintr-o relatie anterioara un copil ,,avem un apartament cu 3 camere.Intrebarea este cum se inparte mostenirea.Daca mama vrea sa vanda apartamentul ii trebuie semnatura si de la fica nelegitima?Precizez ca pana acum nu sa facut nimic de la moartea tatalui.
da am toate chitantele de la banca
Buna ziua,daca am platit in fiecare luna dublu ,pensia alimentara copilului o perioada de 3 ani si apoi 6 luni nu am platit deloc pot avea probleme?Stiu ca neplatind 2 luni consecutiv este abandon,dar nu pot lua acele plati ca plati anticipate?Va rog sa-mi dati un raspuns.!
Ma poate da in judecata fosta sotie daca nu am platit 6 luni pensia alimentara?Tin sa precizez ca a primit banii dat nu prin banca ca de obicei deci nu pot dovedi si acum vrea sa-mi mai ceara inca o data.Pensia de intretinere a fost stabilita un 2003 la 70 Ron pe parcurs eu am trimis mai mult,mai exact din 2007cate100ron si din 2008 /150 ron pana in decembrie 2010.dupa care i-am platit in mana pana in iunie 2011.Acum vrea sa ma dea in judecata.Nu se ia in considerare conform platilor din urma ca asi fi platit anticipat?adica 150 ron in loc de 70 cat trebuia ?Va rog din suflet sa ma ajutati.Va multumesc.
Buna ziua,am si eu doua intrebari
1.Cum trebuie sa izolez tevile ca sa nu mai platesc cota parte la caldura dintr-o garsoniera (conform ordinului 345/2010
buna,
1.care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez sa preiau o asociatie de proprietari,
2.daca cumpar un program contabil pentru as de prop.mai trebuie contabil?(gen b locmanagernet)
3