avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 418 soluții astăzi
Forum Activitate Masaro

Activitate Masaro

Buna ziua.
Se poate incheia contract de chirie pe un imobil pe perioada nedeterminata?
Va multumesc.
Asociatiile se infiinteaza in conformitate cu Ordonanta nr.26/2000 modificata, insa care e avanatajul/dezavantajul ori diferenta intre o asociatie (sportiva) de drept privat cu personalitate juridica sau o asociatie (sportiva) de drept privat fara personalitate juridica.
Multumesc mult !
Răspuns la discuția Incetare conventie civila
Multumesc pentru raspuns.
Dar chiar daca conventia civila este guvernata de dispozitiile Codului civil sau, eu stiu, al Codului fiscal este necesar de un preaviz de 15 zile? In conditiile in care as opta pentru incetarea din initiativa mea motivata.
Cu respect.
In cazul unei conventii civile incheiate pe trei luni care sunt modalitatile de incetare a acestuia inaintea termenului?
Multumesc.
Cum se procedează in situatia in care trebuie comunicata o decizie de sanctionare in cazul in care persoana care trebuie sa ia la cunostinta decizia intr-un termen stabilit nu este acasa ci se afla internat in spital.
Răspuns la discuția Pensie de invaliditate politist
Multumesc.
Răspuns la discuția Radiere sanctiune disciplinara
Multumesc.
Cum se poate ca un politist, clasat in 2011 de catre comisia medicala militara "inapt pentru serviciu in politie" cu grad de invaliditate de gradul II (semipareza) si pensionat fara sa indeplineasca conditiile de pensionare pentru limita de varsta (42 ani) sa nu beneficieze de ajutoarele prevazute de art.20 din Legea nr. 263. Mai mult Legea 285 privind salarizarea pe 2011, prevede ca nu se acorda ajutoare in anul 2011 cu exceptia imposibilitatii mentinerii in activitate datorita decesului, invaliditate si clasarea inapt medical.
Multumesc.
Buna ziua.
Sanctiunea disciplinara se radiaza de drept, conform legislatiei dupa o perioadade... daca in acea perioada.... E necesar emiterea unei decizii pentru radierea sanctiunii?
Multumesc.
Buna ziua.
Detin un club sportiv, asociatie cu personalitate juridica. Cum as putea sa accesez fonduri europene pentru infiinţarea unei baze sportive?
Multumesc. :help: