avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Activitate fryke_bogdan

Activitate fryke_bogdan

Răspuns la discuția concediere fara sa stiu !!!
am sa vorbesc cu ei !!!dar in cazul in care o sa ne trimita acasa putem sa ne cerem in instanta drepturile din ianuarie - decembrie 2013 care sunt scrise in contract (bani + tichete de masa) .
nu am primit nici o decizie de concediere.Pe 07 ianuarie cand am fost la munca ni sa facut o nota de lichidare,pe aceasta nu scrie nimic la motivul intocmirii notei de lichidare si data este trecuta pe 03.01.2013 !!??
nu am primit absolut nimic,nici o intintare.ni sa spus doar verbal pe 07 ianuarie ca nu mai lucram,doar atata si nici nu am semnat absolut nimic !!!
mam angajat pe 02 octombrie 2012 la o firma din judetul Gorj,care avea contract semnat cu CEO(Complexul Energetic Oltenia) si lucram la una din minele care au mai ramas in jud Gorj.Cand mam angajat mi s-a facut un contract pana pe 31 decembrie 2013. totul bine si frumos pana pe 21 decembrie 2012 cand am lucrat ultimul post. Pe 07 ianuarie 2013 cand sa incepem munca ca orice muncitor ,ni sa spus ca nu mai lucram ca au venit alti oameni de la alta mina care s-a inchis,acei muncitori fiind angajati ai complexului.asa ca ni sa facut fisa de lichidare si nea trimis acasa As vrea sa stiu si eu ce este de facut intr-un asemenea caz ????? Tin sa precizez ca in contract scrie ca in cazul concedieri trebuie sa ne dea in 20 de zile un preaviz,ceia ce nu ni sa dat .as vrea sa dau in judecata firma !!!pot avea sanse de castig ???
multumesc tuturor pt raspunsuri !!! ares nu am cum sa o conving pe mama fetei pt ca maicasa are o conceptie proasta despre mine din spusele unui frate deal mamei prietenei mele !!!:( ma imbarligat foarte mult la maicasa si mie putin frik sa nu se intample ceva mai rau pt ca eu snt condamnat cu suspendare:(
sal.am si eu o nelamurire !!
prietena mea are 20 ani si d kteva saptamani bune este plecata in italia la mama ei !! ea vrea sa vn in tara sa faca facultatea,dar mama ei nu e de acord sa plece d acolo pt k vine la mine,ne e d acord sa fac fac si sa fim impreuna,oprindui buletinu si carnetul d sofer!! ea vrea sa vn la mn!!!as vrea sa stiu si eu ce poate sa se intample intrun asemenea caz,in cazul in kre maicasa o sa anunte politia !! si ce putem face ca sa nu avem probleme !!
Răspuns la discuția Denunt anonim
aia da BX dar printr-o chestie de asta cred ca poti face naiba puscarie nevinovat.
As vrea cat mai multe sfaturi in privinta denuntului anonim !!!
Discuție Denunt anonim
acum cateva zile la sectia de politie din localitatea unde locuiesc,s-a primit un plic de la un ANONIM spunand ca eu impreuna cu alti 3 baieti acum 5 ani mai exact in 2007,am intrat intr-un apartament si am fi luat nu stiu ce bunuri.Lucru pe care nici unul dintr noi nu a facut lucrul acesta !!
As vrea sa stiu ce este de fcut intr-un asemenea caz si cata credibilitate are un plic trimis de un anonim !!!:(:(:(
Răspuns la discuția angajare si cazier
un om normal nu angajeaza,care a gresit fara sasi dea seama,dar alti in parlament care vb aia fura d la oameni si baga bani la ei in cont asta nu e "furt".snt foarte multi oameni care lucreaza la stat si au cazier dar p aia nu iy vad
Răspuns la discuția angajare si cazier
am furt,dar vreau sa ma angajez la mina ca miner,e ceva asa d rau dac am cazier in cazul asta !!!