avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Activitate andreiatm

Activitate andreiatm

buna ziua.am si eu o intrebare.cat timp poti fi urmarit de anaf pt o datorie?dupa cat timp poti fi executat silit?se aplica aceeasi regula ca la banci?se poate prescrie dupa un timp datoria?mersi anticipat
Răspuns la discuția durata executarii silite
potrivit art. 389 al. 1 Cod procedura civila, daca creditorul a lasat sa treaca 6 luni de la data indeplinirii oricarui act de executare, fara sa fii urmat alte acte de urmarire, executarea se perima de drept si orice parte interesata poate cere desființarea ei.

asta inseamna ca daca in feb 2012 instanta a decis incuviintarea executarii silite si abia in feb 2013 s-a trimis prima poprire pe salariu se poate invoca acest articol de catre partea debitoare?
mersi!
buna,am si eu o intrebare.cat dureaza o executare?sau mai bine zis cat este urmarita de executare silita o persoana fizica pt un credit de nevoi personale?
mersi
am o casa cumparata impreuna cu o matusa.fiecare cu cota egala(matusa +sotul,eu singura).as vrea sa las partea mea unei alte rude(sora sau mama).cum treb sa procedez?
Răspuns la discuția adresa infiintare poprire
mersi
Răspuns la discuția adresa infiintare poprire
mersi pt raspuns!
si in acest caz eu ca firma ma detasez de aceasta problema?
dar salariatul?
Discuție pers juridica
buna ziua,
o intrebare.prietena mea este asociat la o societate comerciala cu parte de 50%.a primit la firma o instiinatre de poprire pt ea ca salariat. intrebarea e poate fi urmarita si executata si societatea sau doar ea in calitate de salariat?
buna ziua
am primit zilele trecute la firma o adresa de infiintare poprire pt unul dintre angajati.am decis inca dinainte de a primi aceasta adresa ca acest angajat va fi diponibilizat iar lui i s-a adus la cunostinta acst fapt.ce treb sa fac in acest caz?mentionez ca am primit adresa in data de 6.02 iar incepand cu 15.02 el isi va incheia contractul de munca cu noi.
Răspuns la discuția restante credite
trebuie platita toata suma odata sau tot asa in rate?nu am bunuri pe numele meu dar sunt asociata la o firma care nu mai are activitate si nu are bunuri care pot fi evaluate si scoase la vanzare.
ce se intampla in acest caz?
si inca ceva... mai am credite si la alte banci care au fost mai intelegatoare si la care le platesc rate diminuate.
daca una te executa si celelalte recurg la aceeasi meto
Răspuns la discuția restante credite
multumesc pt raspuns.
care ar fi pasii unei executari silite si cat dureaza aceasta?