avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale pers juridica
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

pers juridica

buna ziua,
o intrebare.prietena mea este asociat la o societate comerciala cu parte de 50%.a primit la firma o instiinatre de poprire pt ea ca salariat. intrebarea e poate fi urmarita si executata si societatea sau doar ea in calitate de salariat?
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 13:38, 12 Februarie 2013
Buna ziua,

Va fie executata silit ea, in calitate de salariat, nu si societatea.
Societatea va fi urmarita numai daca nu da curs popririi instituite asupra salariatului ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajatorul poate amana instituirea popririi salariale pana cand executorul trimite toate documentele stabilite prin lege znicolae9 znicolae9 Buna ziua , Suntem o mica firma recent infiintata ,care se confrunta cu o problema legata de instituirea unei popriri salariale. In fapt, am primit din ... (vezi toată discuția)
Popriri ca persoana fizica Jullian345 Jullian345 Buna ziua, Puteti confirma daca si conform legii in vigoare, daca am popriri ca persoana fizica, insa mi-am deschis o societate si am si calitatea de ... (vezi toată discuția)
Executare silita persoana fizica mariavictor mariavictor Buna ziua, Am o executare silita pe persoana fizica, pentru care am primit adresa de poprire la una din societatile unde am lucrat pana la data ... (vezi toată discuția)