avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... casa mostenita:donatie sau....?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

casa mostenita:donatie sau....?

am o casa cumparata impreuna cu o matusa.fiecare cu cota egala(matusa +sotul,eu singura).as vrea sa las partea mea unei alte rude(sora sau mama).cum treb sa procedez?
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 12:15, 15 Februarie 2013
puteti vinde sau dona partea dvs impreuna cu sotul. daca donati mamei sau matusii transferul de proprietate este scutit de impozit.
Ultima modificare: Vineri, 15 Februarie 2013
Adriantot, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare casa de la parinti iulyt iulyt Se poate cumpara apartamentul detinut de mama mea, in care eu si nevasta suntem luati in spatiu? Trebuie facuta dezbaterea mostenirii inainte sau care este ... (vezi toată discuția)
Acte proprietate mama - copil mirelahanganu mirelahanganu Buna ziua, Am urmatoarea situatie: mama impreuna cu sora mostenesc casa parintilor lor. Mama vrea sa-mi cedeze partea ei iar pe matusa mea urmeaza sa o ... (vezi toată discuția)
Un act de donatie al unui imobil poate fi atacat in instanta? mariana v mariana v Sora mea vrea sa imi doneze o casa . Acest act de donatie poate fi atacat in instanta de mostenitorii ei legali ? In ce conditii devine inatacabil, ce trebuie ... (vezi toată discuția)