avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Activitate valentinaaa

Activitate valentinaaa

Răspuns la discuția datorie banca
multumesc
Discuție datorie banca
buna seara! am un card de la [EDITAT] ( de cumparaturi), nu am mai platit de cateva luni suma minima de plata, iar azi m-a sunat un angajat de la banca care mi-a spus ca am de plata in acest moment 1000 ron deoarece s-a trecut ca restanta intreaga suma. Mi-a spus ca trebuie sa platesc 250 ron maine deoarece in caz contrar maine oricum sunt programata sa vina executorul la mine acasa.
vreau sa stiu daca poate fi adevarat acest lucru fara o instiintare inainte sau a fost doar o amenintare sa ma sperie.
multumesc!
Răspuns la discuția adresa ITM
Initial cartea mea de munca se afla la Constanta. In urma cererii facute de mine, cei de la ITM Ct m-au instiintat ca au trimis cartea de munca la ITM Bucuresti sector 2. Am fost acolo, dar nimeni nu stie nimic. Cineva m-a sfatuit sa fac o cerere catre ITM sector 2 pt restituirea cartii de munca la care sa atasez si instiintarea de la Ct. De aceea voiam adresa ITM sector 2.
Răspuns la discuția adresa ITM
Asta am si facut, dar nu precizeaza sectorul 2. sunt 2 adrese pe site-ul lor: sediu Radu-Voda si punct evidenta munciipe O. Goga. La care din ele???
Discuție adresa ITM
ce adresa are ITM sector 2? Vreau sa trimit o cerere prin posta. Multumesc!
Răspuns la discuția restanta la intretinere
Multumesc!
Buna ziua! Locuiesc impreuna cu mama, fratele meu si 2 copii minori intr-un apartament de 3 camere. Din decembrie 2009 nu mai lucrez, singurul salariu din casa este al mamei care este asistent maternal. Fratele meu lucreaza, dar din pacate nu ne ajuta la cheltuielile casei.
Problema este ca inregistram la plata intretinerii restante de 4.000lei. As vrea sa stiu daca exista vreo solutie pt a nu fi actionati in judecata(nu s-a intamplat inca), dar ne asteptam la masuri din partea asociatiei de proprietari. As vrea sa stiu care sunt pasii pana la actionarea in instanta pentru a nu ne prinde nepregatiti sau daca exista vreo solutie pentru a nu ne pierde casa. Multumesc!
Răspuns la discuția eliberare carte de munca
Multumesc!
As vrea sa stiu un model de cerere pentru trimiterea cartii de munca de la ITM Constanta la ITM Bucuresti. Mentionez ca eu sunt din Bucuresti, iar cartea de munca este in Constanta. Nu vreau sa merg in Ct dupa ea si am aflat ca exista posibilitatea sa o trimita prin posta de acolo. Nu stiu cum sa formulez cererea pentru a fi corect si a nu intampina probleme. Multumesc!
Răspuns la discuția recuperare carte de munca
Asta inseamna ca trebuie sa ajung eu la Ct....lucru pe care nu-l doresc.