avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... datorie banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

datorie banca

buna seara! am un card de la [EDITAT] ( de cumparaturi), nu am mai platit de cateva luni suma minima de plata, iar azi m-a sunat un angajat de la banca care mi-a spus ca am de plata in acest moment 1000 ron deoarece s-a trecut ca restanta intreaga suma. Mi-a spus ca trebuie sa platesc 250 ron maine deoarece in caz contrar maine oricum sunt programata sa vina executorul la mine acasa.
vreau sa stiu daca poate fi adevarat acest lucru fara o instiintare inainte sau a fost doar o amenintare sa ma sperie.
multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 28 Mai 2010
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 10:33, 28 Mai 2010
in principiu, executarea silita este precedata de o somatie;
probabil ca executorul nu va veni maine, insa daca nu platiti suma restanta, va veni
teebuie sa citesti cu atentie contractul pe care l-ai semnat cu banca sa vezi ce obligatii iti revin in caz de depasire data scadenta
multumesc
@valentinaaa

interventie moderator

Buna dimineata,
Va rog frumos sa stergeti denumirea societatii bancare implicate in discutie.Va amintesc faptul ca in acest forum se discuta ideea si nu persoana juridica.
Multumesc frumos pentru intelegere.:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dobanzi si penalizari mult mai mari decat creditul initial aditza38 aditza38 buna ziua!un prieten prieten al meu a facut un card de crdit la [EDITAT] in valoare de aproximativ 1000 de lei in anul 2004.a platit oarecum lunar,a mai avut ... (vezi toată discuția)
Card ifn executat silit anysca anysca Buna seara . Acum cativa ani(4 ) am contractat un credit nevoi personale la un magazin prin ifn (nu dau nume) , cumparand un frigider si un aragaz . Acum 2 ani ... (vezi toată discuția)
Card de credit- bunuri de consum tudora adrian tudora adrian in martie 2005 am facut cumparaturi, doar cu buletinul, de la altex in valoare de 2900 ron, 3900 cu dobanda si rata de aprox 90 ron pe luna timp de 45 luni. ... (vezi toată discuția)