florinbc a scris:
va multumesc pentru raspunsuri
am intalnit astfel de situatii, totusi ca sa nu risc vreo amenda o sa cumpar si casa de marcat.(drumuri,fiscalizare,contract de service,raporturi z, raport lunar) toate pentru 2-3 bonuri emise lunar.
era ok ca pe langa contractul de vizionare/prestare servicii(comision) incheiat cu clientul persoana fizica sa eliberez factura si chitanta .
tocmai asta incercam sa-ti spun ca daca eliberezi chitante si facturi nu este obligatoriu sa mai dai banii pe casa de marcat :) bine, daca nu ai chef sa stai sa scrii la facturi poti sa cumperi si casa de marcat si eliberezi BF stampilat... cu toate ca iti spun din experienta ca este o placere deosebita sa scrii facturi :D... + de asta nu te intreba nimeni de casa de marcat la controlul de la finante daca ii arati chitante si facturi...
acum ca o paranteza iti pot spune ca nu prea mai este profitabil sa incepi acum activitatea de imobiliare (vezi conditiile de creditare de la noi)...
nu vreau sa te descurajez dar iti spun ca o agentie cu 2 angajati trebuie sa incaseze lunar minimum 7000-8000lei pentru a supravietui (chirie+publicitate+telefoane+transport+salarii +impozit+ nu in ultimul rand contabil ca sa stai linistit :))
daca ai unpic de experienta in domeniu si o baza de clienti stufoasa poti face treaba :)
hai ca m-am lungit mai mult decat trebuia...in speranta ca ti-am fost de ajutor catusi de putin, iti doresc toate cele bune si spor la tranzactii!!!