Buna ziua.Vecinul meu (avem calcan) are un service auto.Casele sunt intr-o zona rezidentiala din sectorul 2. Aceasta familie locuieste in casa iar in curte are service.Suntem mai multi vecini deranjati de aceasta situatie din cauza zgomotului , mirosurilor si a faptului ca are in permanenta 7-8 masini parcate (stricate/lovite) pe trotuarele din zona.#-o Putem face ceva?
multumesc pentru raspuns. lucrati in domeniu? vad ca sunteti foarte informat. am nevoie de mai multe raspunsuri si caut un consultant financiar pentru niste sfaturi.aveti vreo sugestie?
Daca se calculeaza TVA la vanzarea unui imobil nou construit de o persoana fizica atunci exista si dreptul de deducere al TVA pentru materialele de constructie folosite pentru ridicarea respectivului imobil? Acest TVA se plateste numai la prima instrainare a constructiei noi sau si urmatorul proprietar atunci cand instraineza imobilul va fi nevoit sa plateasca TVA?
In 2009 am construit o casa in Bucuresti , pe care as vrea sa o vand. In trecut am mai facut cateva tranzactii imobiliare.Pentru a evita plata tva vreau sa ii donez aceasta casa tatalui meu (nu a facut nici o tranzactie ) si sa o vanda el.Se poate?Sau exista o solutie mai buna?Multumesc