avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... este legala cresterea pasarilor in sectorul 1?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

este legala cresterea pasarilor in sectorul 1?

Va rog sa imi spuneti daca este legal sa ca sa se creasca pasari (gaini) intr-o zona rezidentiala (baneasa) in sectorul 1 ?Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:45, 16 Martie 2010
Daca apreciati ca existenta galinaceelor ,va cauzeaza prejudicii,sesizati oficial DSV,politia de proximitate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 61/1991 (r3) din 27/09/1991 republicata la 31/01/2011 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice. b1o9g8d6an b1o9g8d6an Buna ziua, Am o problema cu un vecin care creste pasari in curte,mai exact gaini si cocosi,pasari care fac o galagie de nedescris incepand cu ora 4 ... (vezi toată discuția)
Service auto in zona de case? donator donator Buna ziua.Vecinul meu (avem calcan) are un service auto.Casele sunt intr-o zona rezidentiala din sectorul 2. Aceasta familie locuieste in casa iar in curte are ... (vezi toată discuția)
Cu gaini si capre in sectorul 4 Florin.Iordache Florin.Iordache Buna ziua, De circa 10 luni locuiesc la curte in sectorul 4, este foarte bine, dar .... vecinul meu are peste 20 de gaini si acum si o capra. L-am rugat ... (vezi toată discuția)