avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Activitate OMHR

Activitate OMHR

Buna ziua
stie cineva ce inreg contabile trebuie sa fac la incheierea unui ctr de leasing pt o masina?s-a incheiat per de leasing si masina a fost achitata in totalitate.
Multumesc
buna seara
am si eu o dilema .va rog sa ma ajutati daca stiti.
Societatea x cumpara un autoturism in leasing valoare toatala a ratelor fara dobanda si tva 48000 lei dupa 1 an si 2 luni din cauza situatiei financiare a predat masina la leasing in baza unui proces verbal.
Ce inregistrari trebuie sa fac in acest caz?si ce se intampla cu amortizarea deja inregistrata?
multumesc frumos
si la somaj?
buna ziua
ma poate ajuta cinve cu urmatorul caz va tog?
PFA (domeniul IT)sistem real +platitor de tva si in acelasi timp salariat cu norma intreaga 8h/zi la o societate ,am mai multe nelamuriri :
1-pe luna iulie nu realizeaza nici un venit,ce declaratii trebuiesc depuse?si cu ce valoare?
2-pfa -ul realizeaza venituri ocazionale se poate incadra la art 3(3) oug 58/2010?avand in vedere ca emite 2-3 facturi pe an
3-am inteles ca trebuie depus si un dosar;stie cineva unde se depune si ce trebuie sa contina?
Daca mai stiti si alte amanunte pe care eu nu le-am cuprins va rog sa mi le spuneti.
Multumesc anticipat!
inca nu sunt sigura de un lucru.valoarea tichetelor de masa se cumuleaza cu venitul sin sal inainte de impozitare sau inainte de deducere?Influenteaza deducerea personala?
Răspuns la discuția incetare CIM cu acordul partilor
Concediul medical suspenda preavizul de 15 zile de preaviz vor decurge de la data in care iese din concediu medical
Răspuns la discuția returnare garantie
Ok...si care va este intrebarea?
bun,dar acest bonus este impozitat iar sumele trebuiesc sa apara pe stat,nu au probleme cu indemnizatia de crestere copil?
este bonus aferent perioadei lucrate din 2010,de altfel si restul angajatilor primesc in functie de rezultate