avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Activitate marianbrunetel

Activitate marianbrunetel

Vad ca habar nu are nimeni
Discuție SUCCESIUNE
Buna ziua,

Tatal meu are la tara o casa batraneasca cu 1000m2 cu tot cu gradina, parinti lui au vrut o lase lui mostenire cu tot cu pamant insa tatal lui a murit si mama lui cat a fost in viata a semnat pe o foaie simpla cu alte 4 surori ca sunt deacord sa ii ramana lui si ca nu au pretenti.Foaia e semnata de ei fara notar sau alta forma legalizata.Problema este ca mai are o sora care nu vrea sa semneze si are si ea pretentii.Din cate am mai inteles asa din stanga si in dreapta cica se poate face si fara ea si apoi isi primeste partea daca da in judecata.ACUM intreb, foaia aceea merge cumva legalizata cu martori sa fie autentica? care sunt proceduriile pe care ar trebuii sa le urmeze tatal meu pentru a deveni proprietar.Si cam cat l-ar costa.Rog mult raspuns corect si cat se poate de detaliat ca multi vorbesc dar nici unu nu mi-a zis nimic concret.
Multumesc
Discuție copie hotarare!
Buna ziua,

Am o copie dupa hotararea judecatoreasca ramasa defintitiva de la instantza Bacau si mi s-a cerut de la politia bacau pentru a puatea scoate o dovada de anulare a unui permis o copie dupa hotarare conform cu originalul .este valabil daca fac dupa copia de la tribuna o copie lagalizata conform cu originalul?
Răspuns la discuția recuperare bani!
dar cu ce drept ar pune executare pe casa daca el a gajat numai cu masina?
Discuție rate banca!
As dori sa imi spuneti daca bancile pot sa imi puna poprire pe tot salariul sau sa imi blocheze contul de salariu, mentoinez ca am rata la 3 banci [EDITAT dar cardul il am la [EDITAT].cum se face poprirea mai exact, pe cat din suma?
pai cum in timp daca masina ia revenit iarasi pe nume, de unde scot eu alti bani in timp ? el are masina si eu am ramas fara bani ce fel de lege e asta?
pai cred ca mai are masina, lucreaza la negru si plateste si rata la o casa.pai si ce executare sa mai fac sa pierd si alti bani ?
Am dat acum 2 ani bani cu imprumut circa 7000 ron si am facut contract de vaznare cumparare la notar ca mi da intr-o luna de zile, A gajat cu masina si in contract se stipula ca dupa data de expirare a termenului in care trebuie sa imi dea bani se mai adauga penalitati de 0.1 la suta pe i intarziere.Dupa 1 an si cateva luni in care nu mi-a platit nimic am mai cheltuit si 1500 ron la executorul judecatoresc si a inceput sa imi dea bani cu taraita cam 6000 ron .am scos masina la licitatie dar nu s-a vandut in 6 luni de zile si mi-a spus executorul care era si foarte dezinteresat ca intra dinou in posesia lui daca nu se vinde masina in 6 luni si asta s-a si intamplat si eu am ramas si fara 1500 ron da-ti la exectutor pe care trebuia sa mi dea el si cu 1000 ron ce mai trebuia sa imi dea la suma si cu vreo 5000 ron penalitati ce trebuia sa mi le plateasca.Cum as puatea sa imi mai recuperez banii, ce metode mai sunt? Astept un rasp plz.
Va multmuesc!
eu sunt din brasov si permisul mi-a fost luat de politia din bacau , pentru dovada nulitati permisului trebuie sa merg pana in bacau ? nu o poate ridica altcineva daca ii dau copie dupa hotarare, sau sa imi trimita ei prin fax ?
Multumesc !
nu ai ce face , judecatorul trebuie sa aplice legea dar nu vei face puscarie ci iti da cu suspendare,eu anul trecut am avut 2 si 10 la mie si am primit 7 luni cu suspendare, asa ca dupa proces mai astepti un an si apoi poti sa dai iarasi de permis.acum pot sa dau si eu dupa 1 an. bafta