avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1159 soluții astăzi
Forum Activitate ramonamariana

Activitate ramonamariana

buna ziua! vreau sa va intreb in cazul in care o persoana are cazier pe fond furt calificat, din 2012, condamnat cu suspendare pt 5 ani, poate sa faca ceva ,pentru a scapa de cazier, pentru a se angaja, deoarece este respins din aceasta cauza. va multumesc.
am fost in concediu postnatal pana in 25.03.2012, si am intrat direct in concediul prenatal deoarece urmeaza un al 2-lea copil. de la sevici am primit un salariu mic, spunandu-mi ca nu mi se calculeaza 85% din cartea de munca ci 85% din indemnizatia pe care am primit-o in ultimul an! nu mi se pare corect! ma puteti ajuta cu un raspuns?
Discuție Taxa auto
am auzit ca se returneaza banii pentru masinile inmatriculate in anul2008! ce trebuie sa fac pentru a imi recupera si eu suma pe care aM achitat-o in 2008 pentru inscrierea masinii? ce acte trebuiesc?cum se procedeaza? va multumesc anticipat!
referitor la mesajul anterior, unchiul sotului meu cu care a incheiat un contract de intretinere, poate face un testament pe perioda acestui contract fara ca noi sa stim, ca dupa decesul acestuia sa poata mostenii imobilul si ceilalti nepoti? VA multumesc
sotul meu a facut un contract de intretinere cu un unchi de al sau acum 6 ani.Dupa decesul acestuia poate fratii sotului meu sa intervina asupra imobilului unde noi locuim acum, deoarece noi am investiti foarte mult in acest imobil, bineinteles am respectat si clauzele contractuale.Va aduc la cunostinta ca imobililul a fost intabulat in cf pe numele sotului. Va multumesc mult pentru sfat. O zi buna.
vreau sa mai specific ca pe incheierea de intabulare este specificata interdictia de instainare si intabulare a dreptului de uzufruct viager asupra imobilului in favoarea intretinului.