avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... reabilitare cazier
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

reabilitare cazier

buna ziua! vreau sa va intreb in cazul in care o persoana are cazier pe fond furt calificat, din 2012, condamnat cu suspendare pt 5 ani, poate sa faca ceva ,pentru a scapa de cazier, pentru a se angaja, deoarece este respins din aceasta cauza. va multumesc.
Dacă condamnatul nu a săvârşit din nou o infracţiune înăuntrul termenului de încercare şi nici nu s-a pronunţat revocarea suspendării condiţionate a executării pedepsei, intervine reabilitarea de drept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare cazier samsung11 samsung11 buna ziua! in anul 2003 luna 4 am fost condamnat la 3 ani cu suspendare si 6 ani incercare pentru complice la furt calificat .dosresc sa stiu daca acum in 2012 ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea de drept in cazul unei ped. pentru furt cu suspendarea conditionata a executarii adriancrisan adriancrisan Buna ziua Am o nelamurire in privinta reabilitarii de drept si va rog sa ma ajutati daca puteti cu informatii despre acest caz in special data la care ar ... (vezi toată discuția)
Reabilitare de drept- cazier- procedura Roby11 Roby11 Buna ziua, Am fost condamnat la 9 luni cu suspendare si 2 ani de incercare. decizia a fost definitiva si irevocabila pe data de 24 oct.2012. Credeti ca ... (vezi toată discuția)