avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Activitate anicoleta

Activitate anicoleta

Buna,

Am o nelamurire as fi recunoscatoare daca ma puteti lamuri, eu am nascut pe data de 23.07.2010 conform legii indemnizatia de crestere copil s-ar fi calculat 85% din media veniturilor pe ultimile 12 luni dar conform deciziei dnl BOC#-o ca cica suntem niste asistate social si statul nu mai are atitia bani ptr noi a impozitat indemnizatia cu 15% ca doar am cotizat la stat pina ne-am urcat pe masa de nastere!!!!#-o#-o
Intrebarea mea din 2011 ce procent v-a avea indemnizatia ca pe decizie diminuarea este valabila pina la 30.12.2011?

Multumesc anticipat ptr ajutor
Dar noi adultii nu vrem sa ne schimbam medicul de famile ci doar copilul sa-l inscriem in Brasov la un medic de familie, care este un nou nascut in virsta de 1 luna si nu l-am inscris pina acum dearece acest doctor a dat explicatia sus mentionata, prin urmare este k raspunsul pe care l-a dat?

Multmusc
Buna ziua,

Am rugamintea daca se poate sa ma lamuriti si pe mine asupra unei probleme.
Eu si sotul meu avem adresa in buletin in Braila si locurile de munca eu in Braila si sotul meu in Brasov, eu fiind acum in concediu postnatal si locuim in prezent amindoi in Brasov dar fara forme legale (viza de flotant sau contract de inchiriere) si vrem sa inscriem copilul la un doctor de familie aici fara a ni-l schimba noi deocamdata pe cel din Braila.
Sotul meu a fost aici la un doctor si acesta a spus ca nu poate lua copilul in evidenta deoarece noi nu avem viza de flotant si nu are cum sa se deconteze cu casa de asigurari din cauza aceasta?Este legala explicatia medicului ?Ce pot face in conditiile de mai sus sa-mi inscriu copilul aici la un doctor de famile?Si ce acte imi trebuie ptr acest caz?

Multumesc anticipat ptr ajutor si sfaturi
Nicoleta
Buna,
Stie cineva daca a fost aprobata legea noua a concediilor medicale?Sau de cind o sa intre in vigoare?
Unde trebuie sa depun declaratia privind adresa de domiciliu? sunt atitea necunoscute ptr mine?unde pot legea daca a fost aprobata?:rtfm:

MULTUMESC

Discuție DEMISIE 2010
Buna ziua,
Daca o persona este in concediu medical si doreste sa-si depuna demisia cu incetarea imediata a contractului de munca ce articol trebuie sa invoce in demisie?Este posibil sa-si depuna demisia daca se afla in concediu medical?Daca isi depune demisia cu incetarea imediata a contractului de munca fara a beneficia de preaviz isi pierde si drepturile banesti ?
Daca exista sau aveti un model de demisie de acest gen va rog sa ma ajutati.

Multumesc
Buna ziua ,

Am tot intrat pe diverse adrese sa vad daca a fost aprobat noul proiect de lege referitor la concediu medical dar nu am vazut nimic concret.Daca stie cineva daca este aprobat am rugamintea sa ma ajutati cu un raspuns.
Si daca a fost aprobat acest proiect vreau sa stiu daca ar fi afectate si femeile insarcinate aflate in concediu medical cod concediu 01 si cod diagnostic 745?
Unde trebuie sa depun declaratia privind domiciliul pe parcursul concediului medical?

Multumesc anticipat ptr ajutor

Răspuns la discuția Concediu medical 2010
Inca astept un raspun
multumesc

EU SUNT IN CONCEDIU MEDICAL DEJA DUPA CUM AM PRECIZAT SI IN PRIMUL MESAJ UN SUNT SPECIFICATE TOATE DATELE.SAU ADUS DEJA MODIFICARI OUG 158/2005 PRIVIND CONCEDIILE MEDICALE PE MINE ACELE RECTIFICARI SI LAMURIREA PE CAZUL MEU ,A INTERESEAZA

MULTUMESC
tot nu sunt lamurita
Buna,
Eu ma refer la rectificarea adusa OUG 158/2005 prin care se spune ca se reduce perioada concediului medical si a declaratiei pe care trb sa o dai nptr domiciliu