avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Activitate popescu_car

Activitate popescu_car

Infiintez o firma noua specializata pe reffil de cartuse si nu reusesc sa descopar codul caen corespunzator.
Va rog mult daca are cineva o astfel de activitate ,sa ma ajute .
Răspuns la discuția DAUNA CASCO
Mii de multumiri.#-o
Mii de multumiri.#-o
Mii de multumiri.#-o
Pt. asta imi trebuie avocat ? si la ce judecatorie ma duc? a mea sau a lui?
Discuție DAUNA CASCO
Am de incasat de la assiban o dauna pt. furtul unui scutter in valoare de 2900 ron. De 6 luni de zile nu primesc banii de la ei in conditiile in care dosarul a fost incheiat si mi-au spus ca urmeaza sa primesc banii in cont. Ca firma ,daca as folosii banii zilnic, as face profit. As putea sa-i dau in judecata sau ce ma sfatuiti sa fac?
E clar. Fac doar cesiunea iar cu utilajul voi vedea ce fac, poate il vindeca persoana fizica.
Multumesc pt. promptitudine.
Dar daca noul asociat mai este asociat cu cineva la alta firma, poate fi asociat unic la noua firma?
Ce presupune evaluarea utilajului?:">
Am mare nevoie de ajutor. Am asociat unic care iese si intra altul tot ca asociat unic care pe langa capitalul social de 200 ron vrea sa aduca un utilaj de 40.000E. Pentru dosarul de la ONRC voi avea nevoie de urm acte: - decizia asoc.unic de iesire din soc.
- contract de cesiune sub semnatura privata
- act constitutiv in care sa modific datele vechilui asociat cu cele noi si nu stiu daca se terce aportul
- declaratie la notar a noului asociat care nu stiu exact ce trebuie sa contina.
Intrebarea este daca in decizia asoc. care iese se mentioneaza faptul ca intra altul prin cesionare si unde fac referire la aportul cu utilajul de 40.000E al noului asociat? si cu ce acte dovedesc intrarea utilajului in societate? si daca devine aport la capitalul social, il pot vinde ulterior?
Va multumesc anticipat pt. raspuns.
Răspuns la discuția imprumut financiar
Cecul nu are data deoarece mi-au spus ca o pot pune eu. Daca completez data, dar cecul este in leul vechi, ma pot prezenta la banca cu el? Probabil ca nu este treaba mea ca cecul este pt. mine persoana fizica si gresala este a lor ca au facut asa sau este din start nul?