Multumesc frumos pt raspuns. Deci singura cale de solutionare este in instanta ? Mai ales ca este vorba de un imobil nationalizat si retrocedat in instanta mai putin cei 30mp ai apartamentului meu, daca intre timp pana la solutionare Doamne fereste se intampla ceva cu acel imobil(se darama din cauza vandalizarii) iar actul meu este valabil atata timp cat cladirea este “in picioare” caci asta isi si doresc proprietatii cladirii ... credeti ca eu voi mai fi despagubita in vreun fel?
Buna ziua,
Detin o proprietate de 30mp (situat la et.1)care este incadrat intr-o cladire aflata in proprietatea altcuiva. Acel proprietar nu se intereseaza de imobil iar parterul este devastat de indivizi de etnie roma la modul ca au inceput sa scoata usi ferestre podea si din caramizile aflate la temelia cladirii in conditiile in care cladirea este foarte veche. Ce pot face in acest caz, in afara de faptul ca am facut plangere la politie si am anuntat proprietarul?
Buna seara, in urma nasterii am intrat in CCC pe perioada de 2 ani, am primit indemnizatie timp de 23 de luni dupa care am inceput serviciul pt ca sotul a renuntat la acea luna de concediu, pana aici toate bune. Sotul a fost la casa judeteana de pensii si asig soc si a depus cererea de renuntare la concediu cu 70 de zile inainte(se cere sa se mearga cu 60 de zile inainte)primeste nr de inregistrare, toate bune si frumoase, incep serviciul ma pregatesc moral ca pe luna 24 nu mai primesc indemnizatie dar surpriza, ma trezesc cu banii la usa prin posta.
Acum ce e de facut ? Trebuie sa merg la ei sa stau la cozile interminabile sa le dau banii inapoi sau ii pastrez si astept sa mii ceara? Greseala este a lor ca noi am anuntat in timp util, mentionez ca am si bonul cu nr de inregistrare a cererii cu data pe ea. Va multumesc
doresc sa imi depun dosarul pentru a-mi pune gaze .... la acest dosar se solicita act proprietate casa, act proprietate teren, b.i. proprietar, cerere tip
eu locuiesc intr-o fosta casa nationalizata pe care am cumparat-o si nu a fost revendicata de nimeni .... pe contract este specificat ca din momentul in care s-a facut v-c a casei si terenul este dat in folosinta de catre RAEDPP constanta catre cumparator
as dori sa stiu daca in acest caz voi mai avea nevoie de acordul RAEDPP-ului pentru a ma putea racorda la gaze
va multumesc si va rog sa ma ajutati cu un raspuns
revin cu noua intrebare fiind vb despre acelasi imobil dar care nu mai are legatura cu mostenirea.....dupa cum am spus este vb despre o casa nationalizata formata din P+1 la vremea respectiva cand s-a dat legea cumpararii caselor nationalizate casa in fapt avea 2 chiriasi si respectiv:
la parter socrii mei
la etaj o alta familie care nu are nicio legatura cu ei
in momentul cumpararii de la ICRAL nu s-a facut cadastru si intabulare iar noi acum vrem le facem .... depindem in vreun fel de proprietarul de la etaj ? pt ca ne tot pasuie k facem azi k facem maine(cadastru si intabulare) probabil k sa nu vindem altcuiva deoarece ar vrea el sa cumpere dar poate vrea sa ne conditioneze la pret pasuindune cu actele astea in cazul in care trebuie sa facem amandoi odata.
mentionez k imobilul este perfect in regim scara de bloc ... din scara intrari separate, casa scarii nefiind proprietatea niciunuia, este spatiu comun
revin cu noua intrebare fiind vb despre acelasi imobil dar care nu mai are legatura cu mostenirea.....dupa cum am spus este vb despre o casa nationalizata formata din P+1 la vremea respectiva cand s-a dat legea cumpararii caselor nationalizate casa in fapt avea 2 chiriasi si respectiv:
la parter socrii mei
la etaj o alta familie care nu are nicio legatura cu ei
in momentul cumpararii nu s-a facut cadastru si intabulare iar noi acum vrem le facem depindem in vreun fel de proprietarul de la etaj ?
mentionez k imobilul este perfect in regim scara de bloc ... din scara intrari separate, casa scarii nefiind proprietatea niciunuia, este spatiu comun
pretul va fi platit k altfel nici nu sunt de acord partile cand am zis k "ne-am inteles" ma refeream asupra sumei in baza careia sa facem contractul de v-c