avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Activitate onoono

Activitate onoono

Buna,
In septembrie m-am angajat la o companie care proceseaza legume si fructe, iar depozitarea acestora se face in depozite de -18grade celsius(temperatura setata din exeterior, poate ajunge si la -25grade celsius).
As dorii sa stiu daca exista un contract special prevazut in lege avand in vedere conditiile de lucru la aceste temperature.
Va multumesc!
Discuție PFA sau SRL
Buna ziua,
Detin o suma de bani, nu foarte mare, pe care as vrea sa o investesc intr-un magazin de haine si incaltaminte, dar nu stiu exact ce mi-ar trebui si cum sa incep aceasta afacere. Ce ar fi mai bine un PFA sau un Srl??
Buna ziua,
Am lucrat in strainatate si as dorii sa stiu daca lunile cand am lucrat cu contract se adauga la vechime, pensie???
Daca lucrezi in fiecare an in strainatate, cu contract, lunile in care prestezi munca iti sunt luate in considerare pentru anii de pensie??
Răspuns la discuția Angajat
Azi o sa aflu...Multumesc pentru raspuns!!!
Discuție Angajat
Buna...In urma cu 2 zile am fost la interviu si azi am fost sunat ca am fost selectat.Cea mai mare nedumerire o am ca firma cere o garantie de 200 de euro, deoarece aceasta imi da o masina noua si un telefon, iar dupa 15 zile imi v-a fi returnata suma.Fata care a fost la interviu nu stia nici macar cum se numeste firma, nici cati angajati sunt...Nu stiu ce sa fac!!!
Discuție Fabrica de pal
As dorii sa stiu daca pot obtine fonduri europene pentru o fabricuta de pal, avand in vedere ca aici in regiunea de unde sunt,sunt multe gatere care arunca rumegusul..
Buna...As dorii sa imi deschid o afacere din fonduri europene, dar eu nu dispun de nici un ban...Cum sa fac??
Răspuns la discuția Dovada incheiere contract
Si in cat timp se poate rezolva pentru ca eu vreau sa imi depun actele pentru a primii pensie de urmas??
Mi-am depus demisia la zi in urma cu 3 luni, iar acum angajatorul refuza sa imi elibereze dovada incheierii contractului de munca...Ce pot sa fac?? Va multumesc!!!