Buna,
In septembrie m-am angajat la o companie care proceseaza legume si fructe, iar depozitarea acestora se face in depozite de -18grade celsius(temperatura setata din exeterior, poate ajunge si la -25grade celsius).
As dorii sa stiu daca exista un contract special prevazut in lege avand in vedere conditiile de lucru la aceste temperature.
Va multumesc!
Buna ziua,
Detin o suma de bani, nu foarte mare, pe care as vrea sa o investesc intr-un magazin de haine si incaltaminte, dar nu stiu exact ce mi-ar trebui si cum sa incep aceasta afacere. Ce ar fi mai bine un PFA sau un Srl??
Buna...In urma cu 2 zile am fost la interviu si azi am fost sunat ca am fost selectat.Cea mai mare nedumerire o am ca firma cere o garantie de 200 de euro, deoarece aceasta imi da o masina noua si un telefon, iar dupa 15 zile imi v-a fi returnata suma.Fata care a fost la interviu nu stia nici macar cum se numeste firma, nici cati angajati sunt...Nu stiu ce sa fac!!!
As dorii sa stiu daca pot obtine fonduri europene pentru o fabricuta de pal, avand in vedere ca aici in regiunea de unde sunt,sunt multe gatere care arunca rumegusul..
Mi-am depus demisia la zi in urma cu 3 luni, iar acum angajatorul refuza sa imi elibereze dovada incheierii contractului de munca...Ce pot sa fac?? Va multumesc!!!