Buna ziua si imi cer scuze daca nu am dat peste potrivnicul loc , daca nu, va rog sa ma indrumati spre adresa cea buna.
Ma numesc LUPAN TEODOR fiul lui LUPAN TIMOFEI si as vrea sa stiu unde ingropat. Prea multe informatii nu am despre el :
LUPAN TIMOFEI , nascut la data de 20 mai1910 cu numarul 20 in registrul matricol al raionului Sesteci , judetul Soroca.
Parinti : LUPAN IACOV si LUPAN EZGHENIA
S-a casatorit in anul 1940 cu BUJOREANU MARIA
A fost incorporat in mai 1943 la statia SOLDANESTI, judetul SOROCA.
Dupa un timp am auzit ca ar fi in cadrul Batalionului 12 Dorobanti , Vanatori de munte. Astea sunt toate informatiile pe care le detin.
Va multumesc anticipat, cu respect
Pentru anii lucrati in strainatate cu contract de munca ce acte imi trebuiesc si cum sa procedez? Sant valabile cele transmise prin internet sau originale transmise prin posta? Se poate sa iau pensie de la firma unde am fost angajat? De ce vechime am nevoie pentru aceasta?
Exemplu:
-6 luni trimis de intreprindere in tara x
-9 luni trimis de intreprindere in tara y
-12 luni in tara z cu contract direct
-6 luni in tara q cu contract direct, alta firma
-4 ani in tara w cu contract direct , alta firma decit celelalte doua
Va multumesc
Am 3 corpuri de case ,separate, toate racordate la retelele de apa, lumina si gaz.
Vreau sa vand unul din corpuri.Pentru toate acestea trebuiesc facute proiecte de catre noul propritar,fara participarea vanzatorului ? A cui este legala datoria de a plati actele de vanzare-cumparare,masuratorile si intabularea, precum si toate celelalte cerute?
Ce acte trebuiesc intocmite, unde si care sunt tarifele?/
Va multumesc
Buna ziua, am o casa P+1 in constructie. In proiectul casei, la subsol,este garajul, care vreau sa-l transform in spalatorie auto. Imi puteti spune care sint avizele ,actele si tot ce trebuie pentru aceasta schimbare de destinatie a garajului.
Mentionez faptul ca fiul meu are deja asociatie familiara.
Va multumesc