Cum se poate face o contestatie,care este baza legala, pentru a contesta decizia de impunere de la ANAF , care pentru un venit de 12 realizat in anul 2012, se instituie plata cas-ului de 468 /AN?Mentionez ca aceste venit nici macar nu s-a incasat , in decizie scrie venituri din investitii si fiind vorba despre mama mea care nu a lucrat niciodata nicaieri , nu pot accepta sa platesc asa ceva!!!!!!!!!!Nu aveam de unde sa stiu ca trebuie sa declar aceste venituri in moment ce nu am primit niciodata nimic .
In aceasta situatie sunt foarte multe persoane si trebuie factu ceva!!!!!!!!!!!!!!!!!!
eu stiu dar cum pot convinge pe cineva de la curtea de conturi ca nu se aplica si dobanzi????????X-(
Conform OG39/2010 la impozitele si taxele locale , pentru neplata la termen se calculeaza majorari de intarziere de 2% pe luna sau fractiune de luna. Se mai aplica si dobanda de 0,05%/zi??????????? .
daca stie cineva ce grila de salarizare se aplica din septembrie 2010 ? sunt inspector asistent 1 la primarie, ce salariu de incadrare ar trebui sa am? se aplica Legea 330 sau nu?
da, scuze inspector asistent 1 era cu 865 lei incadrare, am rectificat dar de ce nu se face o echivalare a salariului este posibil sa se reduca salariul cu 38 % , nu cumva se incalca alte articole din codul muncii?, am sa studiez mai bine. Va multumesc oricum, dar este bataie de joc ce se intampla in tara asta..........
ANFP , asa spune secretarul au fost chemati cu fisele de salarizare pentru toti salariatii , si scuze incadrarea ca functionar era inspector asistent 1
Buna seara , numele meu este Madalina si am si eu o intrebare legata de salarizare.Sunt inspector 1A pe baza de -contract de munca in cadrul unei primarii iar acum primaria este obligata sa treaca tot personalul contractual pe functionari publici.Este posibil ca in aceasta trecere sa su se tina cont de salariul avut ? acum am salriul de incadrare 1038 lei si ma incadreaza, ca functionar, pe inspector asistent 1 cu un salariu de 865 lei . Mentionez ca lucrez in sistemul bugetar de 10 ani , iar din 2008 sunt incadrata cu studii superioare. dupa ce mi se va retine si cei 25% , voi ramane cu salariul de incadrare de 649 lei de la 1038 lei ,este posibil asa ceva? pana si femeia de serviciu castiga mai bine si nu are nici o raspudereX-(.Va rog daca ma poate indruma cineva cui sa ma adresez si ce sa fac , ca nu stiu de unde sa incep:::.Va multumesc
Buna seara , numele meu este Madalina si am si eu o intrebare legata de salarizare.Sunt inspector 1A pe baza de -contract de munca in cadrul unei primarii iar acum primaria este obligata sa treaca tot personalul contractual pe functionari publici.Este posibil ca in aceasta trecere sa su se tina cont de salariul avut ? acum am salriul de incadrare 1038 lei si ma incadreaza, ca functionar, pe inspector asistent 1 cu un salariu de 865 lei . Mentionez ca lucrez in sistemul bugetar de 10 ani , iar din 2008 sunt incadrata cu studii superioare. dupa ce mi se va retine si cei 25% , voi ramane cu salariul de incadrare de 649 lei de la 1038 lei ,este posibil asa ceva? pana si femeia de serviciu castiga mai bine si nu are nici o raspudereX-(.Va rog daca ma poate indruma cineva cui sa ma adresez si ce sa fac , ca nu stiu de unde sa incep:::.Va multumesc
Buna seara, lucrez la primaria xxx , ma ocup de colectarea creantelor bugetare si am o nelamurire: in luna aprilie 2010 am inaitat spre urmarie si incasare, debitul unei persoane, catre primaria yyy ,unde si-a stabilit noul domiciliul, inca luna mai 2009 .Debitul de compune din impozit mijloc transport si amenzi ,debit aferent o parte din anul 2008, anul 2009 si 2010.Primaria yyy nu a preluat decat debitele aferente perioadei de cand debitorul si-a stabilit domiciliul pe raza localitatii lor.Este legal acest lucru? Primaria xxx cum sa il mai urmareasca din moment ce acesta nu mai are domiciliul aici?Nu este competenta primariei yyy?Mentionez ca primaria xxx a procedat si la infiintarea popririi asupra veniturilor debitorului ,dar in anul 2009 societatea la care a lucrat ne-a comunicat ca acesta nu mai este incadrat in munca.
In adresa de inainatre a debitului din data de 09,04,2010 primaria xxx a mentionat ca daca nu se confirma debitul in termen de 30 de zile se considera ca acesta a fost preluat , iar adresa de necomfirmare din partea primariei yyy am primit-o in data de 19,05,2010. Ce este de facut?
sper sa va ajute raspunsul meu: ar trebui sa depuneti o declaratie de impunere rectificativa(daca initial a-ti depus pana la 31 ianuarie 2010 declaratia de impunere in care aveti alte valori de inventar la cladiri), in termen de 30 de zile de la data reevaluarii.Eventual sa aveti la dumneavoastra si raportul de reevaluare ,in copie , daca este nevoie sa il depuneti...