avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Activitate knopfler40

Activitate knopfler40

Discuție teren
care sunt taxele platite pentru un schimb auto cu teren?
care sunt procedurile si costurile pentru parcelarea unui teren , avand in vedere ca dintr-o parcela de 8000 mp vreau sa cumpar( sa schimb auto propriu cu o parcela de teren de 1000 mp)?
Discuție schimb
Este posibila efectuarea unui schimb dintre o masina si un teren? Ce implica aceasta?
Discuție recuperare
Cum ar trebui sa procedez pentru a-mi recupera banii investiti intr-o lucrare ?
Pe scurt: firma pe care o administrez, a semnat un contract de executie lucrari( alimentare cu apa si canal), cu preturi precizate pentru fiecare tip de lucrare.Mi s-a platit o parte din sumele datorate , insa antreprenorul nu isi respecta contractul si nu vrea sa-mi plateasca restul de bani. Antreprenorul a primit banii din partea beneficiarului.Mi-am retras echipa si am sistat lucrarile din nov 2009. Am facut o multime de adrese si comunicari, insa nu am primit decat vorbe printelefon. Ce3 ar trebui sa fac? Care ar fi pasii?
Discuție plangere
Cum se procedeaza cand , doresc sa-mi recuperez salariile si plata zilelor de concediu neplatite de catre societatea de unde am plecat tocmai din aceasta cauza?
cum ii spune plangerii?
Nu am primit salariul pe lunile ianuarie si februarie, iar dupa cateva zile de discutii, am cerut demisia cu acordul partilor, incepand cu 5.03.2010, solicitand plata salariilor restante, precum si plata zilelor de concediu de odihna aferente perioadei de munca prestata la firma. S-ar impune o sesizare si la ITM? In cat timp este aceasta utila? In cat timp angajatorulu este obligat sa raspunda la cererea mea?Cand s-ar impune demararea actiunii in justitie? Multumesc!