avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... plangere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

plangere

Cum se procedeaza cand , doresc sa-mi recuperez salariile si plata zilelor de concediu neplatite de catre societatea de unde am plecat tocmai din aceasta cauza?
cum ii spune plangerii?
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 11:31, 19 Aprilie 2010
Veti depune la tribunalul de pe raza dvs de domiciliu, sectia litigii de munca, o contestatie prin care solicitati plata drepturilor dvs salariale (zile CO si salarii).
Actiunea se numeste "pretentii salariale", este sub forma de cerere, nu de contestatie, si se depune la Tribunalul Judetean.
In cadrul acestei cereri, solicitati instantei sa oblige firma la care ati lucrat sa depuna copii de pe statele de plata pentru lunile solicitate si situatia efectuarii CO sau platii zilelor neefectuate.
Actiunea este scutita de taxa de timbru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu de munca - actiune civila tomamarin tomamarin Ce titlu trebuie sa aiba actiunea civila prin care solicit plata drepturilor salariale restante si a concediului si prin care solicit si despagubiri morale pt ... (vezi toată discuția)
Litigiu munca - lichidare drepturi banesti liviuvalentin liviuvalentin Buna ziua, Am demisionat in data de 30 octombrie 2009 cu acordul partilor pentru neplata salariilor restante facand aceasta precizare si in ... (vezi toată discuția)
Daune andrale andrale Daca din vina unitatii,ca nu a platit salariile la timp angajatului acesta pierde apartamentul,este posibil ca angajatul sa ceara daune materiale aferente ... (vezi toată discuția)