avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Activitate Liana12

Activitate Liana12

Discuție Intrebare
Buna seara,am si eu o problema.De curand bunicu meu a incheiat cu mine un contract de intretinere.Acesta locuieste la Deva si eu stau la Ramnicu-Valcea cu parintii mei(mama mea si tatal vitreg).Bunicul este din partea tatalui meu adevarat.Notara care a incheiat contractul mi-a zis sa trec toate utilitatile si sa imi fac mutatie acolo ca sa nu am probleme si sa dovedesc pe viitor la un eventual proces cu unchii mei ca am avut grija de el .Vreau sa stiu daca sa fac asa sau sa imi trec doar uitilitatile de la apartamentul la care sunt acuma propietar sau sa imi schimb si eu buletinul care acuma este pe judetul Valcea.Vreau si eu un sfat si o indrumare.Multumesc.
Dar am inteles ca daca nu achit valoarea bunului,,se poate demonstra ca a fost o donatie deghizata si actul devine nul,
Buna seara,am si eu o intrebare,bunicul meu are un apartament si vrea sa mi'l lase mie drept mostenire.Bunicu are 4 copii(tatal meu,si 3 fete).Acesta vrea sa imi faca un act care sa nu poata fi atacat si castigat deoarece copii lui nu au mai tinut legatura cu el de cand bunicu s-a despartit de bunica mea.Vreau sa stiu ce act trebuie facut si sa fie sigur avand in vedere Noul Cod Civil care a intrat in vigoare de la 1 octombrie 2012.

Multumesc anticipat.
Buna seara ,vreau sa stiu daca voi fi sanctionat pentru neplata rovinietei expirata pe 18.04.2012 si am uitat sa o platesc circuland pe 19,20 si 21 pe o ruta unde este amplasata o camera video pentru asa ceva.Si ce trebuie sa fac in cazul in care voi primi 3 sanctiuni pentru aceeasi fapta .Astept raspuns.
Discuție gestiune
Buna seara, lucrez la o firma SA patronata 100% de Consiliu Local pe un post de gestionar cu o valoare de gestiune de 600000 ron si am salariul net de 810 ron ,vreau sa stiu daca la valoarea asta de gestiune exista un barem la salariu care sa oblige societatea sa mi -l mareasca ,in cazul in cate am un coleg care are o valoare mult mai mica de gestiune si un salariu mult mai mare .Va multumesc!
Va multumesc pentru raspuns. Gardu nu il fac pe hotar ,doar despart curtea mea ,sint la strada principala si vreau sa stiu daca imi trebuie autorizatie de constructie?
Buna seara,

As dori sa aflu ce acte sau ce trebuie facut pentru a face un gard prin curte pentru a imparti curtea.
Discuție Detalii
Buna seara,sunt un pensionar va rog sa imi spuneti daca sotia mea nu are niciun venit inafara de pensia mea de 400 RON beneficiaza de spitalizare,control medical gratuit in baza cuponului meu de pensie,

Multumesc.
Discuție Detalii
Buna seara, explicati-mi pe intelesu tuturor ce inseamna dupa o succesiune cota parte.
Tata:2/8 parti
Fratele:3/8 parti
Eu:3/8 parti
Explicati-mi pentru un teren de 1000 mp.

Multumesc.