avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... gestiune
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

gestiune

Buna seara, lucrez la o firma SA patronata 100% de Consiliu Local pe un post de gestionar cu o valoare de gestiune de 600000 ron si am salariul net de 810 ron ,vreau sa stiu daca la valoarea asta de gestiune exista un barem la salariu care sa oblige societatea sa mi -l mareasca ,in cazul in cate am un coleg care are o valoare mult mai mica de gestiune si un salariu mult mai mare .Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:37, 7 Februarie 2012
Nu exista asa ceva reglementat in lege ... salariu nu se stabileste in functie de valoarea gestiunii.

Numai constituirea garantiilor se poate face in functie de valoarea gestiunii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gestiune sch sch Am o functie de baza anume, si am primit, ca sarcina suplimentara functiei de baza, [b]si gestiunea[/b], pentru care am semnat o decizie. Primesc in plus 10% ... (vezi toată discuția)
Garantie laurentiusergiu_33 laurentiusergiu_33 La angajare am fost pusi sa semnam un contract de garantie .In el e specificat faptul ca firma va opri 10 %din salariul net pana la constituirea sumei de 7000 ... (vezi toată discuția)
Garantii materiale crisandra crisandra Buna ziua! Am lecturat L.22/1969 pentru a redacta un contract de garantii materiale si a retine din venitul salariatilor-gestionari garantia aferenta, dar ... (vezi toată discuția)