Buna ziua!As vrea sa va rog sa imi raspundeti la urmatoarea intrebare.Eu cu sotia avem un apartament de 4 camere in care acum isi desfasoara activitatea Cmi-ul meu.Din cele 4 camere una este sala de asteptare, una este radiologie si una cabinet.Am vrea sa ne facem si un SRL( pentru Fonduri Europene...bine asta dupa un an de functionare pe profit etc(banuiesc ca nu o sa se schimbe prea mult din masuri)). SRL-ul putem sa il facem in cealalta camera libera.Cum sa facem?Contract decomodat intre noi(pers fiz) si CMI pe un cabinet si Radiologie(incat autorizatia e luata pe CMI) si intre noi si SRL in cel de-al doilea cabinet si cumva sala de asteptare si holurile sa fie comune...sau cum?Multumesc de raspuns
Buna ziua!
Am cumparat un apartament anul trecut in octombrie in vederea schimbarii spatiului de locuit in cabinet stomatologic drept pentru care am luat in momentul cumpararii acordul de la toti vecini,acord notarial cu vecinii direct invecinati +acord notarial asociatie proprietari.Atunci cand am cumparat apartamentul eram student in anul 6...iar anul acesta am depus actele pentru o autorizatie de constructie cu intrare separata dar m-am lovit de taxa de publicitate unde trebuie sa fiu inscris ca si CMI iar eu in acest moment nu am aceasta titulatura dar o sa o am in octombrie.Drept urmare vreau sa va intreb daca acordurile notariale cu vecinii mai sunt valabile si atunci(1 an de la semnarea lor).Multumesc
Buna ziua!Doresc sa deschid un cabinet medical si vreau sa fac intrare separata prin balcon, ma intereseaza daca pot sa fac alee prin spatiul verde si daca nu ce trebuie sa fac pentru a obtine aprobari.Va multumesc
Buna seara!
Va rog frumos daca se poate sa imi raspundeti la urmatoarea intrebare: Daca sunt student intr-un an terminal la Medicina Dentara si ma hotarasc sa dau rezidentiatul si l-as lua eu pot sa am propriul meu cabinet particular sau pot sa lucrez doar ca angajat? Daca se poate pot sa fiu CMI sau SRL?
Va multumesc
Multumesc de raspuns!Acest lucru este valabil si daca as avea o usa separata?Ar trebui sa obtin si acordul vecinului din blocul de langa de care v-am zis ca ne desparte un spatiu mic?Acum am inceput sa ma gandesc la deschiderea unui cabinet si nu sunt foarte bine documentat motiv pentru care va multumesc ca imi raspundeti la intrebari! Acordul scris al vecinilor trebuie luat pe un tabel nominal sau in ce forma? Multumesc
Buna ziua!As avea o intrebare legata de acordul pe care ar trebui sa il primesc de la vecini pentru schimbarea destinatiei spatiului de locuit in cabinet stomatologic...In cazul in care apartamentul pe care il detin la parterul unui bloc se invecineaza pe orizontala cu uscatoria, scara blocului respectiv intrarea in subsol(boxele) iar restul peretilor nu comunica decat cu exteriorul mai putin un perete care este despartit de un spatiu relativ mic de celalalt bloc(tot cu exteriorul), mai trebuie sa iau alta aprobare in afara de cea a vecinului de deasupra?
Va multumesc!