Buna ziua!As vrea sa va rog sa imi raspundeti la urmatoarea intrebare.Eu cu sotia avem un apartament de 4 camere in care acum isi desfasoara activitatea Cmi-ul meu.Din cele 4 camere una este sala de asteptare, una este radiologie si una cabinet.Am vrea sa ne facem si un SRL( pentru Fonduri Europene...bine asta dupa un an de functionare pe profit etc(banuiesc ca nu o sa se schimbe prea mult din masuri)). SRL-ul putem sa il facem in cealalta camera libera.Cum sa facem?Contract decomodat intre noi(pers fiz) si CMI pe un cabinet si Radiologie(incat autorizatia e luata pe CMI) si intre noi si SRL in cel de-al doilea cabinet si cumva sala de asteptare si holurile sa fie comune...sau cum?Multumesc de raspuns
CMI-ul nu se inregistreaza la registrul comertului, din cate stiu eu. Sediul SRL-ului poate sa fie stabilit in oricare din camere sau pe tot apartamentul, insa veti avea nevoie de acordul vecinilor directi si al asociatiei de proprietari. Hotararea referitoare la entitatea cu care sa se incheie contractul pentru sediu ar trebui sa o luati avand in vedere ratiunile fiscale mai degraba, decat pe cele formale, de inregistrare la registrul comertului.
Salariu part time
viorel61
Va rog sa ma ajutati cu un sfat legat de urmatoarea situatie : intr-o cladire functioneaza 2 cabinete medicale, unul organizat ca CMI iar celalalt ca SRL , ... (vezi toată discuția)