avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Activitate lencik86

Activitate lencik86

Buna ziua,

Sotulmeu detine o firma la care as vrea sa tin eu contabilitatea. Mentionez ca am deja facultate finisata, dar nu in domeniul economic. Exista cursuri serioare, care ma pot pregati pentru acest lucru? Ce imi puteti recomanda si din experienta voastra?

Ms mult:D
Buna,

Exista vreo posibilitate de a trece o firma neplatitoare de TVA in platitoare de TVA pentru luna in curs, nu incepand de luna urmatoare?

Ms anticipat
Răspuns la discuția contract de subinchiriere
Nu e chiar o fentare a fiscului. Toate cheltuielile de leasing le-am suportat noi ( avans, rate lunare). Doar ca atunci cand am facut acest leasing, care a fost absolut necesar, nu aveam activitate derulata pe firma asa ca de nevoie am apelat la firma unui amic. Am putea sa si preluam leasing-ul acum, dar mai implica si alte costuri.

Multumesc pentru raspuns si sorry pentru egalarea persoanei juridice cu fatza juridica#-o
Răspuns la discuția contract de subinchiriere
Scuze pentru exprimare. Era vorba de persoana juridica (eu am numit-o fatza juridica, fara diacritice)
Multumesc frumos pentru raspuns
Subiect: utilizare masina in leasing
Buna ziua,
Am si eu nevoie de un raspuns. Reprezint o fata juridica. In august 2009am facut un leasing de masina pe care o folosesc in interesul firmei mele. Mentionez ca actele pt leasing au fost facute pe alta firma. Ce act pot incheia cu cealalta firma, pentru a+mi deconta si eu combustibilii si alte cheltuieli cu masina. O fi vreun contract de subinchiriere....

Multumesc anticipat
Ellise a scris:

Iti pot trimite, daca vrei, cateva subiecte - cele pe care le-am dat eu si unele pe care le-am primit si eu la randul meu de la altii, numai ca sunt pe engleza sau franceza. Dar, daca vrei sa iti faci o idee despre gradul de dificultate al textelor, ti le pot pune la dispozitie.
Bafta la examene!

Buna Ellise,

vreau si eu daca esti draguta subiectele de examen care le-ai avut. Asa ca sa-mi fac o ideie. Urmeaza sa sustin examenul si ma cam napadesc emotiile.

Ms anticipat
Adresa mail: leahu86@yahoo.com