avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cum pot tine contabilitatea?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cum pot tine contabilitatea?

Buna ziua,

Sotulmeu detine o firma la care as vrea sa tin eu contabilitatea. Mentionez ca am deja facultate finisata, dar nu in domeniul economic. Exista cursuri serioare, care ma pot pregati pentru acest lucru? Ce imi puteti recomanda si din experienta voastra?

Ms mult:D
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:34, 25 Martie 2010
MEI asigura cursuri de contabilitate ;.
Mai sunt si alte diferite organizatii care organizeaza cursuri pregatire/specilizare ,la final eliberand diplome recunoscute de MEI

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Curs autorizat de contabilitate aplicata - ofera diploma de contabil Alin Popescu Alin Popescu [b]Incepe o profesie noua! Vrei sa devii contabil?[/b] [b]Cursul este organizat in colaborare, de Avocatnet.ro si Contexpert Consulting.[/b] [b] [u]Cursul ... (vezi toată discuția)
Contabil cu drept de semnătură ContSters452147 ContSters452147 Salutare! Un prieten care deține o firmă mi-a cerut ajutorul și nu știu cum să îi răspund. Dacă acesta nu are facultate și urmează un curs de ... (vezi toată discuția)
Activitate pfa programator it nelicentiat in domeniu,variante legale Bogdan_pfa Bogdan_pfa Va expun urmatoare situatie, detin un PFA, sunt absolvent de studii superioare,licentiat si as dori sa-mi rotunjesc venitul practicand si activitatea de ... (vezi toată discuția)