avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Activitate 74 chic

Activitate 74 chic

Răspuns la discuția ce sanse am sa castig?
Pe 7 sept. am avut a doua înfățișare in procesul cu abonamentele telefonice , unde ne a luat interogatoriu la amândouă . Ea negând toate întrebările puse de dna judecător , precum si la întrebarea dacă a fost plecata din tara ea a răspuns ca nu. Dna judecător cerindu i ca la următoarea înfățișare sa aducă pașaportul sa dovedească ca nu a fost plecata din tara. Întrebarea mea este dacă ea poate sa il facă pierdut, sau ca la schimbat intre timp ca sa nu se vada viza pe el.
Daca nu sunt mulțumita de serviciile avocatului angajat de mine pot sa mi iau alt avocat. Îmi va restitui bani s-au trebuie sa plătesc iar alt avocat.
La fiecare număr de telefon lunar vine factura detaliata, ceea ce am si depus la dosar acolo se vede ca a vorbit în roaming , pot dovedi ca a sunat o pe mama ei ceea ce se vede pe desfășurător , plus mesaje trimise de ea către mine, in plus eu nu am fost plecata din tara in perioada acces ea având viza de America pe pașaport în perioada aia . Oare îmi va ajuta cu ceva aceste probe?
Nu înțeleg .Martorii la suma peste 250 de lei nu-s îngăduiți in proces!.. dar suma este de 4100 ron

AM PE SOCIETATEA MEA 20 ABONAMENTE DE TELEFONIE MOBILA IN REȚEAUA ORANGE .I AM DAT 6 ABONAMENTE LA O AMICA ACUM 3 ANI PANA ACUM TOTUL BINE SI FRUMOS PANA CÂND ACUM 2 LUNI IAU VENIT TELEF.4100 RON PB E CA NU VREA SA MI PLÃTEASCÃ ABONAMENTELE CE POT FACE SA MI RECUPEREZ BANI . NU AM FACUT NICI UN PROCES VERBAL CU EA PENTRU PREDAREA ABONAMENTELOR DAR AM MARTORI SI POT DOVEDI CA AU FOST LA EA ABONAMENTELE.

Ieri am avut prima înfățișarea in procesul de judecata pentru ne plata fact. telefonice. Problema e ca si parata și a angajat un avocat , care făcut o praf pe avocata mea . Pentru ca nu am făcut cu parata nici un înscris ca i am dat 5 abonamente telefonice, am cerut aducerea a 2 martori care știu ca iam dat abonamentele, avocata paratei a respins cererea de aducere martorilor invocând ca sa dovedesc cu înscrisuri , ce ea ce a acceptat si doamna judecător pb e ca nu am făcut nici un act sa dovedesc ca i am dat acele abonamente. Ce pot face? Pe 7 sept am a doua înfățișare alte probe înafara mesajelor trimise de ea către mine, martori care știu ca a fost plecata in America de unde a vb la telefon de 1000 euro si desfășurătorul convorbirilor telefonice nu am.
Răspuns la discuția pot beneficia de somaj?
Sunt angajata cu carte de munca de 10 ani fără întrerupere.
Am o societate comerciala la care eu sunt angajata ca administrator , soțul meu fiind director. Societatea de 2 ani merge in pierdere nu i pe profit. Întrebarea mea este dacă ma pot bagă in șomaj, chiar dacă societatea nu o închid sau nu o suspendez momental .
Răspuns la discuția nfractiune de natura economica
infracțiunea de înșelătorie si abuz de încredere art 215 -213 dna avocat mi a făcut plângerea si ea făcut încadrarea.
Răspuns la discuția nfractiune de natura economica
Am fost trasa la răspundere pentru ca am înstrăinat abonamentele ,pentru ca includ în societate cheltuieli, care in realitate nu sunt ale societății.Iar plângerea am făcut o și în instanta dar in penal asa ma sfătuit avocata.