avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... pot beneficia de somaj?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

pot beneficia de somaj?

Am o societate comerciala la care eu sunt angajata ca administrator , soțul meu fiind director. Societatea de 2 ani merge in pierdere nu i pe profit. Întrebarea mea este dacă ma pot bagă in șomaj, chiar dacă societatea nu o închid sau nu o suspendez momental .
Cel mai recent răspuns: smeagull , utilizator 13:11, 4 Mai 2010
Daca aveti carte de munca si indepliniti conditiile, puteti beneficia de somaj.
Sunt angajata cu carte de munca de 10 ani fără întrerupere.
Atunci puteti.
Trebuie sa va inchideti cartea de munca cu art. 65 alin. 1 din codul muncii - desfiintarea postului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfacerea contractului de munca la insarcinate Gabriela_Simona Gabriela_Simona Buna seara Sunt angajata la o societate comerciala,am anuntat patronul firmei ca sunt insarcinata dupa care m~am trezit la cateva zile cu instiintare ca ... (vezi toată discuția)
Somaj 2011 suciugeorgeta suciugeorgeta Am un magazinas care vrea sa-si suspende activitatea dar inainte de asta trebuie sa ii fac angajatei dosar pentru somaj.Aveti idee cum procedez,pot face asta ... (vezi toată discuția)
Somaj dflorian55@yahoo.com dflorian55@yahoo.com Buna seara,am lucrat pana acum doua luni la o societate comerciala,apoi am plecat la alta pentru un salariu mai bun.Azi patronul imi aduce la ... (vezi toată discuția)