avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... pot sa mi iau alt avocat?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

pot sa mi iau alt avocat?

Daca nu sunt mulțumita de serviciile avocatului angajat de mine pot sa mi iau alt avocat. Îmi va restitui bani s-au trebuie sa plătesc iar alt avocat.
Cel mai recent răspuns: Mihai Vaduva , Avocat 16:34, 24 Iunie 2010
Onorariul platit nu se restituie decat in cazul ajungeti cu avocatul dv la o intelegere in acest sens.
nu cred ca vre-un avocat va restitui onorariul unui client nemultumit de 'prestatia ' sa, dar depinde foarte mult de ce intelegere ati avut cand v-a preluat cauza...:rtfm:
Aveti posibilitatea de a va schimba avocatul.
Restituirea unei parti din onorariu are loc numai prin intelegerea dintre avocat si client.
Aveti si posibilitatea de a va mai angaja un avocat, situatie in care ambii va vor reprezenta si se vor prezenta in fata instantei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate recupera onorariu?? giovany_m19 giovany_m19 buna ziua va rog a ma ajuta intro problema,se poate recupera un onorariu dat la avocat pentru reprezentare intr-un proces de divort deoarece ne am impacat si ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata micsorate - reducere onorariu avocat, recuperare diferenta ghioarcacornel ghioarcacornel Am o nedumerire... Cu ceva timp in urma am avut un accident de masina .Cea care a fost vinovata de acel accident, a cerut in instanta anularea procesului ... (vezi toată discuția)
Re asistenta juridica andreiuz andreiuz Buna ziua, as dori sa ma ajutati cu cateva sfaturi in urmatoarea situatie: fratele meu este arestat preventiv pentru 29 zile, i-am angajat un aparator care ... (vezi toată discuția)