avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Activitate calescu ana maria

Activitate calescu ana maria

Răspuns la discuția Administrator firma
Am inteles acum .Va multumesc pt ajutor. O zi buna va doresc.
Răspuns la discuția Administrator firma
Orice fel de studii superioare? Eu am si masteratul terminat ...Va multumesc pt ajutor si raspunsuri.
Buna ziua, as dori daca ma puteti lamuri in doua probleme.
-Am o firma srl si sunt asociat unic, intrebarea este dc ma pot angaja cu contract de munca ca si administrator?
- Daca de cand am terminat scoala , dupa perioada de somaj nu am mai platit din mana la sanatate, acum cand ma voi angaja sunt obligata sa platesc din urma ca sa pot fi asigurata din nou? Mentionez sunt doi ani de cand nu am platit si nu am fost angajata niciunde. Va multumesc!
Buna ziua ar dori sa stiu daca se pot face doua contracte de achizitie publice directe pe acelasi obiectiv dar in coduri cpv diferite?
Va multumesc din tot sufletul pt sfaturi..! O sa fac ce m-ati sfatuit, va doresc o seara placuta.
Buna seara, de trei zile ma confrunt cu o problema foarte grava si urata. Stau la parterul unui bloc si au venit niste tigani si s-au mutat cu cortul si cu copii mici chiar in fata geamului meu, nu stiu ce sa mai fac am sunat la politie au venit , si nu i-au zgonit de aici.Partea proasta este ca isi fac si nevoile si se si spala la lighean. Va rog frumos spuneti-mi legal ce pot face, indrumati-ma unde sa ma mai duc..ca imi i-au campii cu ei..VA ROG SI VA MULTUMESC!
Răspuns la discuția Firma radiata datorii la stat..
Va multumesc din suflet pentru raspunsuri.!!!!!
Răspuns la discuția Firma radiata datorii la stat..
procesul cu datoria a fost pe rol, intre timp societatea s-a inchis., dupa aceea a venit sentinta irevocabila prin care societatea e obligata sa plateasca,,! nu s-au prezentat la masa credala sau cum ii spune si nu stiu ce va urma..!
Răspuns la discuția Firma radiata datorii la stat..
Cred ca insolventa..
Buna seara, am avut o firma care tocmai s-a radiat, si intre timp mi sa dat o sentinta irevocabila intr-un proces cu statul de achitare a unei datori. Firma mai este obligata sa achite datoria daca este radiata, s-au este obligat administratorul sa platesaca..?va multumesc.!