Buna seara, de trei zile ma confrunt cu o problema foarte grava si urata. Stau la parterul unui bloc si au venit niste tigani si s-au mutat cu cortul si cu copii mici chiar in fata geamului meu, nu stiu ce sa mai fac am sunat la politie au venit , si nu i-au zgonit de aici.Partea proasta este ca isi fac si nevoile si se si spala la lighean. Va rog frumos spuneti-mi legal ce pot face, indrumati-ma unde sa ma mai duc..ca imi i-au campii cu ei..VA ROG SI VA MULTUMESC!
insistati cu politia. faceti o notificare scrisa. sunati zilnic la politie pana se rezolva. incercati si cu primaria. daca este vreo televiziune sau vreun organ de presa prin localitate chemati-i sa mediatizeze cazul.
Este oarecum complicata situatia...
Ca sa rezolvati problema prin proces p[oate dura mult timp si mai exista si o mare problema...si anume...la ce adresa sa fie citati rromii...
In aceste conditii trebuie sa incercati sa rezolvati problema cu politia deoarece ma tem ca este teribil de complicat sa o rezolvati in alt fel...sub aspect legal...
Poate daca semneaza tot blocul o plangere penala v-ar ajuta...
Vorbiti cu presedintele si cu administratorul de bloc si daca nu va ajuta cumva ar putea fi ei pasibili sa raspunda in justitie fata de dvs.
Sa se ocupe ei de problema ca ei au aceasta obligatie conform functiilor pe care le detin.
Probleme cu vecinii
Ami98
Buna seara. Ma confrunt cu o problema zilnica in privinta vecinilor. Locuiesc in Popesti-Leordeni, langa un bloc construit de un dezvoltator la distanta de 1m ... (vezi toată discuția)
Reparare acoperis bloc
isa81
Buna ziua, am cumparat un apartament la etajul 4/4 in 2013, iar in acest an, in urma unei ploi s-a udat o portiune de tavan si chiar a inceput sa picure apa ... (vezi toată discuția)